Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti szoktatok hiányoz...

Kamaszok! Ti szoktatok hiányozni azért egy napot a suliból, mert nem tudtatok felkészulni rendesen a dolgozatra?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Próbálok minden dolgozatra felkészülni képességeimhez mérten. Persze, előfordul, hogy valamire nem annyira sikerül felkészülnöm, vagy hiába is tanultam rengeteget, mégsem úgy sikerül. Viszont akkor is bemegyek, ha nem tudtam rendesen felkészülni a dolgozatra, hiszen magamnak köszönhetem nagyrészt, így vállalom is érte a felelősséget. Pedig ez már nem középiskola.
2013. dec. 3. 21:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Régen csináltam ilyet, de mostmár nem tehetem meg. Inkább megkockáztatom a puskázást.

Egyetlen napra szóló orvosi igazolással nem fogom égetni magam az ofőm előtt, egyből levágná miről van szó. Szülő évente 3 napot igazolhat, ezeket inkább akkorra tartogatom, amikor szükség van rá.

Ha nincs semmiféle igazolásom, felejtős a dolog, egyből kapom az osztályfőnöki intőt.

2013. dec. 4. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam, pedig jól jönne néha, de anyukám nem engedné. Bár egyszer "elaludtam", így megúsztam egy dogát, de aznap még írtunk egy másikat, és az rosszul sikerült. :( Lusta voltam tanulni. Most is lusta vagyok, holnap dolgozatot írunk, és felelés is lesz, de még hozzá sem kezdtem a tanuláshoz. :D

De most már meg tudom oldani, volt, hogy évfélkor álltam neki tanulni, és egészen hajnali 3-ig tanultam témazáróra, és jól sikerült. :) Persze hulla fáradt voltam kelés után, de utána felpörögtem.

2013. dec. 4. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, most ha nem írok meg jóra egy dogát, még nem dől össze a világ. Majd tanulok a következőre. Meg persze elolvasom az ezelőtti anyagot is, hogy ne maradjon ki teljesen az életemből.
2013. dec. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!