Kamaszok! Ti szoktatok hiányozni azért egy napot a suliból, mert nem tudtatok felkészulni rendesen a dolgozatra?
Régen csináltam ilyet, de mostmár nem tehetem meg. Inkább megkockáztatom a puskázást.
Egyetlen napra szóló orvosi igazolással nem fogom égetni magam az ofőm előtt, egyből levágná miről van szó. Szülő évente 3 napot igazolhat, ezeket inkább akkorra tartogatom, amikor szükség van rá.
Ha nincs semmiféle igazolásom, felejtős a dolog, egyből kapom az osztályfőnöki intőt.
Nem szoktam, pedig jól jönne néha, de anyukám nem engedné. Bár egyszer "elaludtam", így megúsztam egy dogát, de aznap még írtunk egy másikat, és az rosszul sikerült. :( Lusta voltam tanulni. Most is lusta vagyok, holnap dolgozatot írunk, és felelés is lesz, de még hozzá sem kezdtem a tanuláshoz. :D
De most már meg tudom oldani, volt, hogy évfélkor álltam neki tanulni, és egészen hajnali 3-ig tanultam témazáróra, és jól sikerült. :) Persze hulla fáradt voltam kelés után, de utána felpörögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!