Alairtam egy baratom keresere az ellenorzojet,4napja es azota nagyon rosszul erzem magam, nincs etvagyam, erotlen vagyok es semmire sem tudok rendesen koncentralni csak arra hogy kiderul a tanaraim elott. Mit tegyek hogy ne vegyem annyira szivre?
:D szerintem túl stresszeled.
én már arra is lusta szoktam lenni hogy anyának odavigyek valamit hogy aláírjon . mindig én hamisítom alá. még 1szer sem derult ki pedig mar 2 éve ez megy. meg amugy sem lenne belőle nagy gond.
ha ki is derul nem te leszel a hibás vagyis kevésbé leszel , és végülis mi olyan nagyon rosszat csinálhatnak veled ha kiderül ? semmit. ne stresszelj ilyen kis dolgon :D
Ha csak a barátod és te tudsz róla akkor nem lesz gond szerintem. De ha elkotyogja a barátod és netán pletyka lesz belőle, akkor ismerd be minél előbb az adott tanárnál, mert akkor nem érdemli meg a barátod hogy falazz neki.
Abban nem tudok jót mondani, hogy ne vedd szívedre most, de a jövőre nézve azt mondom, hogy soha ne csinálj ilyet többet és akkor nem lesz gond vele.
Ha ennyire rosszul érzed magad esetleg kérd meg a barátodat, hogy mondjátok el a tanárnak, mert ez neked nagyon nagy lelki problémákat okoz és félsz hogy valami bajod lesz. Ha igazi barátod szerintem megérti és beleegyezik. Persze az is lehet hogy utána nem lesz a barátod, de én úgy gondolom, hogy a barátság amúgy sem arról szól hogy csalj a másik nem tanulása vagy vmije miatt.
Ne aggódj :) Nem azt mondom hogy váljon rendszeressé, de Te tulajdonképpen segítettél a barátodnak. Egy szívesség volt. Örülj neki hogy képes voltál rá, ez azt jelenti hogy igazi jó barát vagy!
Ha csak Te és a barátod tudtod róla, akkor ne félj. Ő nem mondja el senkinek.. hisz miért akarna rosszat magának!? Te pedig éppúgy. Ha ki is derülne, nem lenne semmi gond.
Szóval nyugi, egyél rendesen, ne stresszelj, jó barát vagy! :)
hogy mit csinálhatnak vele????
Ez egy hivatalos okirat hamisítás amit a törvény elvileg büntet gyakorlatilag meg lehet soha nem veszik észre....hiszen két egyforma aláírás soha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!