Kamaszok! Ti szoktatok hiányozni azért egy napot a suliból, mert nem tudtatok felkészulni rendesen a dolgozatra?
Húha, akkor jövök én, a fekete bárány :D
Igen, szoktam. Bár nem egy napot szülői igazolással, hanem akár többet, orvosival. Mert nálunk nem egy napra jön össze minden, hanem általában egész hétre, úgy, hogy minden nap több dogát írunk, és felelünk.
Tavaly nagyon sokat hiányoztam így, idén próbálom magam kicsit visszafogni...Így idén még csak egyszer sütöttem ezt el.
A szüleim megértik, anyunak régen nem tetszett a dolog, de ha látja ő is, hogy tényleg milyen sok a tanulnivaló, akkor nem cs**szeget, azt mondja, hogy inkább csináljam ezt, mint, hogy idegileg tönkremenjek.
Bár tény ilyenkor részben én is hibás vagyok, mert mindig mindent az utolsó pillanatra halasztok, így evidens, hogy ha 5-6 tárgyból kell készülni, akkor 11 és hajnali 1-2 között nem tudok mindenre sort keríteni. De hát emberek vagyunk, na:)
(10.-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!