Miért nem eszik rendesen a 11 éves lányom 4. napja?
Én most vagyok így, van, amikor rettenetesen éhes vagyok, aztán meg nem eszek két napig.. Szerintem hirtelen fog megnőni, én is most nőttem 5 centit 2 hónap alatt
13/L
Esetleg azért csinálja, hogy felfigyelj rá.
Nem volt időd ebédet főzni? Hát a kistesó mit evett? Házat építetek-na és, attól az élet még nem áll meg...
Szerintem kevesli a figyelmedet, a törődésedet.
ez a kamaszkor
énis a fejembe vettem már jó párszor hogy nem fogok többé enni és hogy megnémulok
ha éppen valami problémám volt
vagy csak kitalálta azt hogy fogyni szeretne
amúgy kezdhetsz hozzá szokni h nem fog veled már annyit tőrődni
nálam is ez a helyzet csakhogy amikor rájövök hogy nem kellenne bunkónak lennem a szüleimmel akk jön egy családi vita és kezdődi kelőről
jóformán annyit beszélek a szüleimmel egésznap
hogy hazamegyek a suliból köszönök megkérdezik miújság mondom hogy semmi és kész!
amúgy ne nyaggasd folyton az ölelésekkel
tudom hogy szereted de fejezd ki másképpen
14L
Köszi szépen. Ma megkérdeztem tőle mindent, amit ide leírtam. Azt mondta, hogy nem szokott éhes lenni mostanában, amit el is hiszek, mert nem volt hisztis hangulatban és teljesen nyugodtan mondta. Arra a kérdésre, hogy miért kerül engem, azt mondta, hogy nem kerül, csak nincs kedve folyton velem lennie, msnezik azokkal, akik nem jöhetnek át, mert ilyenkor már nem engedik el a szüleik, stb. Azt is mondta, hogy nem veszi nyaggatásnak hogy ölelgetem és foglalkozni akarok vele, csak egyszerűen nincs kedve hozzá, majd hozzátette hogy nem bántásból mondta, csak én kérdeztem. Igazából nem tudom felfogni, hogy hogy lehet, hogy nincs étvágya, mert én gyerekkoromban szó szerint csontsovány voltam, kilátszottak a bordáim, így eszembe nem jutott nem enni.
Amúgy tegnap evett rendesen, csak néztem, hogy majdnem többet evett, mint a báttyai, ma viszont csak egy kisszelet pizzát evett, 2 mandarint, 2 almát, 1 joghurtot meg ivott banánturmixot, de ezeken kívül csak Nesteat ivott.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!