Miért nem eszik a 19 hónapos lányom rendesen?
Semi édes lötyőt nem kap nasit sem max egy marék kölesgolyót. Vacsoránál is a hiszti van hogy "nem jó, nem kell" eszik talán 5-6 kanállal most ebédre is csak ránézet a kajára de már mondta a szokásosat és 1 kanállal evet. Semi baját nem látom amúgy reggelinél egyedül eszik, játszik vele de abból azért eszik.
Valami baj van vagy ez ebben a korban normális?
Nálunk is ez a probléma vagy két hete. Alig akar enni fott ételt. Kenyeret az megy nyomja befele. A gyumolcsot is néha megeszi. Nem tudom, hogy most mi van, vagy jon a felso foga, de ha éhes, akkor kér, hogy ham-ham.
10 hos
Nálunk ugyan ez a helyzet! 9én lesz 20hónapos a lányom,és ő sem akar enni. Inni csak vizet iszik,a teát és a gyümölcsleveket elutasítja. Nem rajong az édességekért sem!
Ezt a kérdést tegnap tettem fel,le is teremtettek hogy nasiztatom,pedig ez nem igaz! Úgy látom ez életkori sajátosság,és megnyugtat hogy nem vagyok egyedül!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!