Miért nem tudok rendesen szőrteleníteni? :' (
A hónaljamat szoktam borotválni (nem rég kezdtem), csak az a baj, hogy apró alig látható nagyon rövid szőrszálak maradnak utána. Tusfürdőt szoktam előtte odakenni, anyu azt mondta úgy kell, de akkor miért nem jó? Mit rontok el folyton?
13/L
Nekem bőrgyógyász és kozmetikus mondta már, hogy a szőr nem erősödik meg a borotválástól. Tény, hogy dúsabbnak tűnik a szőrzet, de ennek az oka az, hogy a szőr, ahogyan nő egy bizonyos idő után hosszában szétszakad, ezért, ami eddig egy szál volt, most kettő, három szállá válik. Így valóban többnek tűnik a szőr, de nem lesz több.
Valóban jobb a borotvahab, de én tusfürdővel szoktam csinálni. A lényeg, hogy minőségi borotvád legyen, ne sajnáld rá a pénzt. Nekem a wilkinson vált be legjobban, bár nem mindig ilyet használok. A wilkinson borotvát más borotvával ellentétben 4-5. alkalommal tudom használni gond nélkül, könnyen leviszi a szőrt. S igen, célszerű több irányból borotválni, Én fentről lefelé, lentről felfelé, jobbról balra és ha kell balról jobbra is szoktam, szóval mindenhogy és teljesen sima lesz a hónaljam:D
15/L
miről beszéltek, hogy nem erősíti meg a szőrt????
hogyne erősítené meg.
Én 16 vagyok,13 éves korom óta mindenhol borotválom magam és nem erősödött meg,sőt.
És hetente bőven elég egyszer leszednem magam és az kb 2 perc.Sokkal jobb,mint 2 hetente kozmetikushoz járni vagy otthon gyantázni magad elég sok ideig sok fájdalommal,de ember válogatja.
Anyum úgy epilálja le magát 5 perc alatt,hogy megse rezzen semmi,borotvával meg szana-szét vagdossa magát :)
Nem kell ilyezgetni,hogy majom lesz meg ilyenek ha borotválja magát.
Próbállgassd,hogy neked mi vállik be,persze ésszerű határokon belül..ne kenj mézt és kezd el úgy borotválni :D
Ne aggódj meg félj csak kikell tapasztalnod,hogy neked,hogy a jó és tényleg normális borotvát vegyél.
(a szemöldökömet nem borotvával szedem.. :D )
Én csak a lábamat borotválom, máshol epillálok, de nekem sem erősödött meg a szőr a lábamon.
Amúgy régebben, mikor még gyantáztattam, nekem is a kozmetikusom mondta, hogy egy nagy téveszme, hogy a borotválás erősíti a szőrzetet.
Szerintem nálad az lehet a baj, hogy egy irányban csinálod.
Próbáld meg, hogy nem csak fentről lefelé húzod a a borotvát, hanem lentről felfelé is és kicsit oldalasan.
De ha az segít, szerintem erős fénynél egyszer figyeld meg a hónaljadat, hogy milyen irányban nő a szőr és akkor annak megfelelően könnyen le tudod szedni.
A másik probléma a borotvád életlensége lehet.
Ez esetben vegyél egy jó minőségű borotvát.
Amúgy ha jó a borotva a tusfürdő is éppen olyan jó, mint a hab, én a lábamat is mindig tusfürdővel szedem.
De van a kettő között is, most például a Fa-nak van egy olyan tusfürdője, amit borotváláshoz is lehet használni (shower and shave),azt használom, szerintem nagyon jó és az illata is finom :).
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!