Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, mért szoktatok intim...

Lányok, mért szoktatok intim részen szőrteleníteni?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem tudok.... megvannak vastagodva a szőrszálaim, beleragad a borotvába és nagyon fáj... :S
2011. márc. 26. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem is egyből borotvával kell nekiesni!

Ollóval vágd rövidre a szőrt és úgy próbáld meg borotválni. Bár, szeirntem, amíg nem élsz szexuális életet elég rövidre vágni és bikinivonalnál borotválni.

Egyébként én azért borotválom, mert sokkal kényelmesebb, hogy nem vagyok szőrös. Bár nem rendszeresen borotválom, csak havonta 1x vagy 2x. A bikinivonalamat természetesen 3-4 naponta szoktam borotválni. Mondom, szerintem próbáld ki úgy, hogy ollóval rövidre vágod és a bikinivonalnál borotválod le a szőrt, mert így, hogy kicsi szőr van is sokkal kényelmesebb, a borotvával viszont sok baj:/ Amikor nő vissza a szőr, viszket az intim rész, begyulladhat a szőrtüsző stb. Szóval szerintem amíg nem élsz szexuális életet elég, ha rövidre vágod:)

15/L

2011. márc. 26. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is hány éves vagy? Ha téged nem zavar a szőrzet akkor NEM kell ott szőrteleníteni, hagy úgy ahogy van, maximum, ha olyan helyzetben vagy, hogy bugyira/fürdőbugyira kell vetkőzni, bikinivonalon leszeded. Ha anyukáddal tudsz erről beszélni, megkérheted vigyen el legyantáztatni, attól meggyengülnek a szőrszálak, vagy epilátor, de ha kezdő vagy a szőrtelenítésben egyedül ne próbálkozz ilyesmivel. Borotvával meg semmiképpen ne csináld, ha ennyire megerősödik tőle a szőrzet.

Nekem amúgy ami bevált, elektromos borotva (olyasmi mint egy hajnyíró vagy nullás gép:)), vagy hogy nevezik, ez a szőr nagy részét eltávolítja nagyon könnyen, a maradékot meg óvatosan borotvával leszedem, és így a bőröm sem irritálja annyira.

2011. márc. 26. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Én azért, mert van barátom, mondjuk ő azt mondta, neki mindegy, de szerintem elég undorító ha a fogai közé meg a nyelvére tapadnak a szőrszálak.. :D

16L

2011. márc. 26. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akit zavar, ha menstruáció vagy a folyás beleragad a punciszőrbe.
2011. márc. 26. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Van párom, élünk nemi életet rendszeresen, és ilyenkor jobban érzem magam csupaszon puncin(,lábon,hason,hónaljon, karon, bajszon :)

Zavar a mindennapokban. Sokkal kényelmesebb, ha nincs ott szőr.Szabadabbnak, és könnyebbnek is érzem magam.

Menstruációkor nem illatozik ...

Higénikusabb.

16L

2011. márc. 27. 00:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ki akartam próbálni,milyen, ha csupasz.15 évesen gyantáztattam le először, és megtetszett, mert könnyebb rendben tartani. Barátom utána 2 évvel lett, de ő a mai napig hülyének néz miatta. :D
2011. márc. 27. 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszerűen zavar a szőr. Lábon, hónaljon, karon, mindenhol.

Barátomat amúgy nem zavarná a szőr, sőt ő azt szereti, ha pár mm-es.. :/ :D

Heti 1x borotválom intim részen.

16/L

2011. márc. 27. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert így kényelmesebb+nem undorító.

És mert van barátom .: )

2012. jún. 22. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert számomra esztétikusabb, kényelmesebb ha nincs rajta szőr.

Eleinte én is borotváltam és hol jobban, hol kevésbé kipattogtam. Az utóbbi pár évben már gyantáztatom és semmi problémám vele.

22L

2012. jún. 30. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!