Miért nem tudok rendesen szőrteleníteni? :' (
Figyelt kérdés
A hónaljamat szoktam borotválni (nem rég kezdtem), csak az a baj, hogy apró alig látható nagyon rövid szőrszálak maradnak utána. Tusfürdőt szoktam előtte odakenni, anyu azt mondta úgy kell, de akkor miért nem jó? Mit rontok el folyton?
13/L
2011. ápr. 10. 20:16
11/11 anonim válasza:
nem erősödik csak többnem tünik,mert borotválás után egyszerre nő ki az összes szál,mig gyantázás után szépen fokozatosan.
Én is tusfürdőt használok,és tökéletes igy is.(nem tudok kozmetikushoz menni,mert mondjuk nyáron nem várhatom meg h annyira kinőljön hogy gyantázhassa)
Amugy a kérdésre válaszolva:ne csak egy irányba csináld,hanem ellenkezőleg is utána mert nem egy irányba nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!