Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak?! Elegem van!

Mit csináljak?! Elegem van!

Figyelt kérdés
Egy 12 éves lány vok!És az anyukám beíratott hegedűre!De én nem szeretek járni de anyám erőlteti!Én naon szeretek röplabdázni és pénteken lesz egy verseny és elszeretnék menni de mivel a hegedűórám kedd és pénteken van nem tom h anyám elenged-e!Én mondtam neki h írasson ki de nem akar!Én meg utálok!Túl vok terhelve!Mit csináljak?
2009. nov. 21. 09:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az anyukádnak sincs mindég igaza. Ha nem akarsz hegedülni akkor ne menj, menj el a versenyre. Ennyi.

Aztán tegyük fel a verseny után anyukád megkérdezi, hogy miért nem voltál. Te erre nyugodtan rá vághatod az igazat. Gyűlölsz hegedülni és soha többet el nem mész oda. Büntessen ahogy csak akar egyszer majd belátja. Velem is volt egy ilyen dolog. Én bevágtam sértődést és addig nem békéltem meg még bocsánatot nem kért tőlem. Csak keményen a szülőkkel is. Sok szerencsét kivánok és máskor ne hagyd magad. (Y)

2009. nov. 24. 20:07
 22/26 anonim ***** válasza:
Figyelitek az anyuka helyesírását? ENNEK vannak elvárásai? tölle, telyesíteni meg miegymás. Újgazdag paraszt! Összeállt a kép... kípo!
2009. nov. 25. 18:30
 23/26 anonim ***** válasza:
he? egy szóval nincs ott hogy az anyuka ír!
2009. nov. 25. 21:43
 24/26 A kérdező kommentje:
18:30!Te rohad*k le ne mert parasztozni az anyámat te id*ota!Mindenkinek vannak helyesírási hibái!Na és?Mellesleg ennyi erővel te meg olvasni nem tutsz mert kiírtam h ne írjon az aki csak az anyámat akarja valamiért kitenni!Szal ennyit rólad
2009. nov. 26. 16:04
 25/26 anonim ***** válasza:
tegnap18:30 nak.Az anyuka vagyok!Miljen helyes kis megfigyelő vagy,ez nemes tulajdonság!!!A suliban biztoss kitűnő lehetsz?Nos,ha csak annyi hibát követnénk el az életben,hogy kihagyunk egy betűt,akkor mindenki boldog lenne!De te ezt jobban tudod,nem de?Boldog gyermekkort élhetsz,ha anya mindent megenged,és nincsennek elvárásai veled szembe,mert tudja,hogy te egy jó gyerek vagy,és nem kell figyeljen rád,mert te magadtol is tudod mi a legjobb a számodra!Igazi felnőtt gyerek vagy, gratulálok, csak épp egy kis kultura hiányzik.Mond csak, mért zavar az téged, ha valaki gazdag paraszt?
2009. nov. 26. 19:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Vagy hegedülj jó hamisan a fülébe vagy legyél őszinte vele(legyél komoly és megfontolt) , ha nem megy akkor vágd be a durcit. :)
2009. dec. 23. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!