Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elegem van az osztálytársaimbó...

Elegem van az osztálytársaimból! Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
Van az osztályomban négy lány, tudjátok a "menők"! Minden héten más pasijuk van, persze a fiúk tapizzák is őket rendesen, de őket ez nem zavarja, sőt örülnek neki. Kihívóan öltözködnek, nem csodálnám, ha lassan az egész mellüket megmutatnák.. De ami nagyon zavar engem: Jópofiznak nekem, mondják, hogy milyen aranyos vagyok, aztán kibeszélnek a hátam mögött. De nem csak engem, szinte az összes lányt, a "népszerűtlen" fiúktól pedig egyenesen undorodnak. Szinte mindenkinek beszólnak, megalázzák őket, azt hiszik övék a világ. Órán ők azok, akik egyfolytában vihognak, persze ha valaki megszólal, rögtön mondják a szokásos szövegüket: Kussoljatok már! És még csak tegnap kezdődött az iskola. Mit csináljak?
2011. szept. 2. 15:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
89%

csinálj egy ellentábort :D

és én üzenem nekik, hogy rohadt k@rv@k, az éc legyen veletek! puszi :D

2011. szept. 2. 15:24
 2/11 anonim válasza:
79%
Az ilyeneket ki kéne ütni :D
2011. szept. 2. 15:24
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Én tavaly elintéztem őket, nálunk is voltak ilyenek, volt egy lány társaság ahol 6 an voltak barátnők ők voltak a nagy menők meg minden. Persze volt még egy másik társaság ahol 3 an voltak de legalább normálisak. Tavalyi évben nagyon felbosszantottak engem így helyre ráztam mindet hogy most már elég lesz ebből mert már kur...ára idegesítenek aztán vissza vettek magukból és mivel a társaságban 4 en megbuktak 1 átment másik iskolába költözés miatt, így egy maradt ott aki már teljesen vissza vett a stílusából és kezdtem meg kedvelni. Szerintem te is neveld meg őket egy kicsit.
2011. szept. 2. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

jaj..ezt a kérdést én is kiírhattam volna!!!:D

ugyan ilyenek az én osztálytársaim is még szerencse,hogy akad köztük normálisabb is:P

még annyival kiegészíteném annyival,hogy mindig a legeslegújabb divat szerint öltözködnek és egy kilo smink van rajtuk

én mondjuk jobban a fiukkal barátkozok(tényleg csak barátok vagyunk)

mondjuk nálunk a fiuk(akikkel én barátkozok) inkább lenézik és kibeszélik ezeket a "lányokat"

ez az utolsó évem itt. jövőre új suli,remélem ott más osztálytársaim lesznek:DD

14/L

2011. szept. 2. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Ismerős! :) Tudod nálunk is van négy ilyen menőnek nevezett idegesítő csajszi! De figyelj, ne foglalkozz velük! Tudom, hogy mondani könnyű, de ilyenek mindenhol vannak és lesznek. Ha olyanokat mondanak neked, ami bánt, tegyél úgy mintha nem is hallanád. Ha látják rajtad, hogy szomorú lettél, tudni fogják, hogy sikerült elérni sötét céljukat (:D), és csak folytatódik a piszkálódás! Különben is, mivel többek őt nálad? Hát semmivel! :) Ők élik az életüket, te éled a tiédet! Inkább a barátaiddal legyél, téged még csak ne is foglalkoztassanak ezek a beképzelt csajszik! ;)
2011. szept. 2. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
annyival- a másodikat nem akartam odaírni:)
2011. szept. 2. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
mond el a anyudnak és válts osztályt.
2011. szept. 2. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt 4 ilyen osztálytársam tavaly, de szerencsére megbuktak. nélkülük valahogy jobb az osztály:) hidd el ki lehet bírni mellettük, ha beszólsz nekik már nem olyan nagy a pofájuk.
2011. szept. 2. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehogymár 4 liba miatt kelljen másik suliba mennie,ugyan már. Ilyenek szinte mindenhol vannak,legyél mosákkal úgyis többen lesztek,mint ők és mindenki szärja le őkeet!!
2011. szept. 2. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak elégszer kell megalázni őket. Vissza fognak venni. Nem csak ők tudnak beszólni.
2011. szept. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!