Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elegem van az...

Mit tegyek? Elegem van az osztálytársaimból. Bőv. Lent

Figyelt kérdés
7. oszt.-os vagyok.Van egy lány aki tök jó fej volt(szinte a legjobb barátnőm),aztán berasztáztatta a haját.Ettől fogva megváltzott.Mindenkit lenéz,beszólogat...Aztán ott van egy-két másik lány is-az ő barátnői-ők is állandóan beszólogatnak,azért,mert "rázom magam", igazuk van,csakhogy nem direkt megyek így hanem azért,mertaz egyik lábam rövidebb,mint a másik és még nem használok talpbetétet...Egyszerűen elviselhetetlen a helyzet,minden ri.bancnak lehordanak az orrom előtt.S az az igazsag,hogy minden úgy van ahgy ők akarják,így összesen 1 barátnőm van az egész osztályban,igaz csak addig aíg ők ott vannak a teremben...Mit tegyek?
2010. febr. 3. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:

sajnos az ilyen mindig megesik.

míg az általános iskolába jártam nekem sem volt könnyebb bár engem a súlyom miatt "csúfoltak".

volt egy időszak amikor emiatt depressziós voltam.

évek után jöttem rá hogy általában aki valamiben más az az átlag nem szereti beszól neki lenézi stb.

ez ellen nem tehetsz sajnos semmit csak annyit hogy kivársz egy év múlva úgy is másik suliba kerülsz őket meg el lehet felejteni a másik az hogy barátokat szerzel nem csak az osztályodban hanem egy hobbin keresztül vagy az interneten keresztül.

2010. febr. 3. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:

En 8-os vagyok, es nalam is ez van:(

Elegem van az egesz sulibol, es az osztalytarsaimbol is, mindossze egy baratnom van az egesz suliban:(

Szerencsere mar csak egy fel evem van hatra, es elhuzom innen a csikot.

15/L

2010. febr. 3. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudnak a problémádról?

Mondjuk én szimplán szájba vágnám, aztán felvilágosítanám, hogy mi a helyzet, de ugye ilyet nem lehet :D

Oda se figyelj rájuk, két füled van, de nem vagy szatyor :)

2010. febr. 3. 20:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Ma megtudtam,hogy olyan szavazásokat csinál,amikor nem vagyok suliban,hogy ki utál és mennyire...

Aztán van egy-két srác akkikkel tudnék beszélgetni,csak miatta(a raszta lány)nem szólnak hozzám,ha a közelben van...

2010. febr. 4. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

kedves kérdező ha ilyen gyerekes hogy szavazásokat készít akkor meg főleg ne foglalkozz vele ez a gyerekesség jele bár ez még általános iskolában nem gond.

az az 1-2 fiú meg ha nem áll ki melleted akkor elég szomorú.

sajnos ilyen a való élet soha nem könnyű.

de ha beszélsz róla talán könnyebb

2010. febr. 8. 21:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Már azt fontolgatom,hogy elmegyek egy másik suliba.Nagyon rosszul érzem magam a mostaniban.Az órán is hangosan kibeszél egy-két talpn.yalójával,röhög rajtam csak,hogy idegesítsen,beszólogat.Én meg sajnos a szivemre veszek mindent.
2010. febr. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!