Mit tegyek? Elegem van az osztálytársaimból. Bőv. Lent
sajnos az ilyen mindig megesik.
míg az általános iskolába jártam nekem sem volt könnyebb bár engem a súlyom miatt "csúfoltak".
volt egy időszak amikor emiatt depressziós voltam.
évek után jöttem rá hogy általában aki valamiben más az az átlag nem szereti beszól neki lenézi stb.
ez ellen nem tehetsz sajnos semmit csak annyit hogy kivársz egy év múlva úgy is másik suliba kerülsz őket meg el lehet felejteni a másik az hogy barátokat szerzel nem csak az osztályodban hanem egy hobbin keresztül vagy az interneten keresztül.
En 8-os vagyok, es nalam is ez van:(
Elegem van az egesz sulibol, es az osztalytarsaimbol is, mindossze egy baratnom van az egesz suliban:(
Szerencsere mar csak egy fel evem van hatra, es elhuzom innen a csikot.
15/L
Tudnak a problémádról?
Mondjuk én szimplán szájba vágnám, aztán felvilágosítanám, hogy mi a helyzet, de ugye ilyet nem lehet :D
Oda se figyelj rájuk, két füled van, de nem vagy szatyor :)
Ma megtudtam,hogy olyan szavazásokat csinál,amikor nem vagyok suliban,hogy ki utál és mennyire...
Aztán van egy-két srác akkikkel tudnék beszélgetni,csak miatta(a raszta lány)nem szólnak hozzám,ha a közelben van...
kedves kérdező ha ilyen gyerekes hogy szavazásokat készít akkor meg főleg ne foglalkozz vele ez a gyerekesség jele bár ez még általános iskolában nem gond.
az az 1-2 fiú meg ha nem áll ki melleted akkor elég szomorú.
sajnos ilyen a való élet soha nem könnyű.
de ha beszélsz róla talán könnyebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!