Elegem van az osztálytársaimból! Mit csináljak? (lent)
Nyomorultak.Legszívesebben minden suliból összegyűjteném az ilyen hulladékokat és egy iskolába raknám őket,aztán ott mutogassák egymásnak a p*csájukat!
Én 10-dikes vagyok.És a 9-dikes évem volt a leges legszörnyűbb, soha nem élném át újra.2-szer váltottam sulit és elmondhatom mindenhol ugyan ez van.Sehol sem jobb,inkább csak rosszabb.
De nem kell velük foglalkozni(bár tudom hogy nehéz), csak reménykedni, hogy megbuknak aminek elég nagy esélye van, hisz őket saját magukon,a páwa pasijaik és a legújabb divaton kívül semmi nem érdekli őket.
Egyébként én csak sajnálni tudom őket, mert az életben semmire sem fognak menni és mindig másokra lesznek utalva. Remélem 10 év múlva mikor majd esetleg újra találkozom velünk a szemükbe nevethettek, hogy én mire vittem és hogy fogok kinézni, míg ők az értéktelen életük és a összeszottyant csöcsünk meg a seggünk és a sminktől szét rohadt fejük miatt kell majd szégyenkezniük.;)
Bocsánatot kérek, hogy így fejeztem ki magam,de egyszerűen le kellet írnom a véleményem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!