Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elegem van, abból, hogy...

Elegem van, abból, hogy folyton piszkál! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy gyerek a suliban, aki nem száll le rólam. Ma észrevette, h szünetben csinálom az angol leckét és tapsolgatott a fejem mellett, és meg beledöftem a könyökömet a hasába, mert nem hagyott békén, erre ő meg egész nap vert S: (tudom, ez az én hibám volt) Ráadásul egész nap úgy szólít, hogy goth, meg úgy, hogy a sötétség hercegnője -.- Ráadásul az egyik bnőmet is piszkálja, és a fuvoláját dobálja a teremben és a tolltartóját (beleértve a cerkákat és a filceket is) szétbaszta. Nagyon zavaró, mert egész nap ez megy. Mit tegyek vele? Nem vagyok az a bunyózós típus, de árulkodós se.
2011. febr. 9. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tetszel neki? kérdezd meg, mit akar ezzel elérni?
2011. febr. 9. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
meg kell találni a gyenge pontját, ez lehet külső és belső, akár a neve, tesó, ruházat, akármi... amiben nem olyan nagymenő és vissza kell neki szólogatni, hogy mindenki hallja. Be fog égni és abbahagyja úgyis, mert nem akar újra és újra nevetség tárgya lenni.
2011. febr. 9. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Szólj az osztályfönőknek,vagy vágd úgy orrba,hogy többet a közeledbe se menjen.Ez a két verzió van!!!!
2011. febr. 9. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Háát... Gábornak nevezhetem, de akkor ő meg visszavágja, hogy Katrinka S: Ha megverném, akkor valószínűleg jól leb*aszna minden tanár :S Az árulkodás nem is rossz ötlet, mert nekem elegem van ebből a reggeli show-ból. Köszönöm a válaszokat :D
2011. febr. 9. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:

tökön rúgás > bokán rúgás > jó nagy állas

csináld ezeket. amikor megtetted ragadd meg a nyakát és mond ezt: ha nem szállsz le rólam, addig verlek, még van élet abban a hülye fejedben!

2011. febr. 10. 06:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Mint irtam,vagy az osztály főnök,vagy a helyreigazitás a megoldás.Vagy mindkettő,garantáltan békén fog hagyni.
2011. febr. 10. 08:14
 7/10 anonim ***** válasza:

úr isten.

hányadikba vagytok? 1-2?

2011. febr. 10. 13:02
 8/10 anonim válasza:
A verekedés csak a dedóban meg a sitten megoldás.Várd ki amíg sok ember előtt csinálja és mond neki azt:- Ha belém szerettél nem kell cikizned mint az ovisok,hívj el randira.A lényeg,hogy kedvesen és nyugodtan mond ezt neki,mint egy igazi NŐ.Ha megteszi küld el(persze ha tetszik nem kell)Ha nem hív el akkor is lekopik, mert csak rajta röhögnének tovább.
2011. febr. 10. 14:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Háát... Az az igazság, h már 4 éve szívből utáljuk egymást. Persze ma tisztára elegem lett az egészből és a tolltartómmal fejbevertem az összeset. A padomra meg rá szoktak tenni még egy széket és úgy ülnek. Tudom, nagyon dedós viselkedés, és pont ezért van ebből elegem. Sajnos az ofim gyerekei lebetegedtek, ezért csak jövőhéten lesz. Még a holnapot ki kell bírnom velük.
2011. febr. 10. 20:39
 10/10 anonim válasza:
menj el magassarkúba suliba vagy hegyes orrú cipőbe és billentsd tökön őket!!
2011. febr. 24. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!