Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Van egy...

Miért csinálja ezt? Van egy csaj az osztályban aki folyton piszkál és nem tudom, hogy miért!

Figyelt kérdés
Állandóan beszól és oltogat, pedíg régebben jóban voltunk, de volt egy vitánk és azóta nem is beszéltünk egymással. Már egy csomó mindent kipróbáltam(levegőnek néztem, vissza szóltam stb.)az utobbinál 2 napig békénhagyott aztán újra kezdte. Hogyan tudnám levakarni magamról? Segítsetek megörülök tőle!
2011. szept. 3. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
öld meg
2011. szept. 3. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Azt akarja hogy megdugd.
2011. szept. 3. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok! Valami értelmessebb ötlet?
2011. szept. 3. 16:35
 4/7 Timberwolf ***** válasza:
Nem vagyok az erőszak híve, de lehet egy parasztlángost (pofon) megérdemelne. Vagy az értelmesebb megoldás az, hogy megbeszéitek miért is piszkál téged folyton, ha ez még nem történt volna meg.
2011. szept. 3. 16:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem töle, de nem tudott értelmes választ adni. Felpofozni azért nem akarom, bár a múltkor majdnem megtettem! Valami kevésbé agressziv módszer?
2011. szept. 4. 12:32
 6/7 Bitil ***** válasza:
csináld vele ugyan azt, piszkáld es abbahadja.Nekem is van egy árvaházi oszim és soha nem hagyott békén, aztán meg is bukott.:),am hanyadik osztalyba mesz;
2011. szept. 5. 13:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 10.-es vagyok. Még mindíg nem szál le rólam, tegnap is amikor elmentem melette azt mondta , hogy "ne nézzél", pedíg nem is rá néztem. Mennyire beképzelt! Egyébként már próbáltam viccesen és durván is visszaszólni neki, de csak anyit értem el vele, hogy 1 óráig békén hagyott, aztán újra kezdte. :(
2011. szept. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!