Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj az osztályban, és úgy állít be engem, mint ha járnánk, pedig ez nem igaz, hogy rázhatnám le úgy, hogy nem beszéljen rólam semmit, és hagyjon békén?
Van egy csaj az osztályban, és úgy állít be, mint ha mi ketten járnánk összetartoznák. SZÉGYEN!! Gáz ciki, hogy nem száll le rólam, erőszakos. NEm hagy békén, egész órán engem bámúl, idegesítő. Ma az volt, szétkürtölte, "hogy nem haragszom rá", pedig "de", mert a barátnője szólt hozzám, én meg válaszoltam ennyi volt kb. Tetszik egy másik lány az osztályban, de így esélyem sincs nála.
Lekéne valahogy ráznom.
olyan nincs hogy nem hagy békén.
szerintem picit élvezed, mert ha le akarnád koptatni akkor letudnád
nem szeretem az ilyen embereket.. lehet hogy szégyen de én beszélnék vele hogy hagyjon békén és ha nem akkor kennék neki egy pofont hogy térjen már magához, szálljon le a felhők közül...
vagy legalább oszd ki durván, majd megutál
Nemrég egy kis időre sikerült elérnem, hogy hagyjon békén, de az a baj, hogy ez "tört" meg. Most azt hiszi, nem haragszom meg rá, meg semmi, pedig ez nem igaz.
Nincs valami tuti módszer? :/
Verekedni nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!