Miért piszkál folyton emiatt? Másnak osztanak kéretlen "jótanácsokat"?
A nővérem örökké a külsőmet bírálja, folyton közli hogy ezt és ezt változtassak rajta, mert hogy neki nem tetszik.
Szeretem a szolid műkörmöt, erre beszól, hogy műkörme csak a k-knak van, és hogy milyen gááááz már.
Hosszú szőke hajam van, persze neki nem tetszik, fessem be feketére, mert most az a menő.
Szeretem a rózsaszínt, ő meg mondogatja, ez milyen barbie-babás, hordjak feketét.
Mi baja van? Miért ossza kéretlenül a tanácsait?
Mások szerint nincs semmi baj a külsőmmel, a fiúktól is kapok bókokat.
Másnak is van ilyen családtagja, aki állandóan piszkálja a külseje miatt? Hogy állítsam le? már mondtam, hogy így tetszek magamnak, de csak nem akad le a témáról.
A férjem és anyám is szokott szólni, ha hízásnak indulnék, de ezt inkább figyelmességnek veszem, mert könnyebb 2-3 kg-nál megállni és visszafogyni, mintha plusz 20 kg-mal hallgatnám, hogy mekkora bálna vagyok.
A műkörömre anyám is vicsorog, de elfogadta, én kezem, én pénzem. A legnagyobb balhé akkor volt, amikor 19 évesen nyelvpiercinget csináltattam. Azóta megbékéltek vele, anyám csak azon aggódik, hogy ront a beszédemen.
Viszont néhány napja pont ott voltam és a közel 70 éves anyám csavarta ki, mert magamnak nem tudom, majd megpucolta és segített visszatenni.
Igen, engem is bírálnak folyton. Bár nekem bátyám van. :)
Én teljesen átlagosan öltözködöm. Na jó, kicsit inkább sportosan. Dicsérgetni nem szoktak, szóval nekem nem újdonság, hogyha piszkálnak. Max. vissza szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!