Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy én fizethessem ki?

Figyelt kérdés

Szóval, nem rég azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha eladnám az Xbox-m és vennék magamnak egy PS3-t. Semmiféle képpen nem akarom, hogy a szüleim vegyék meg, mert már én érezném magamat rosszul, hogy az Xbox-t is ők fizették 9 éves koromban, de még ezt is, de ők ragaszkodnak hozzá...Komolyan, már én érezném magamat rosszul!

Az átlagnál több spórolt pénzem van, amiből már tudnák venni magamnak egyet, de hogy beszéljem rá a szüleimet, hogy had fizessem ki? Mivel én úgy már nem is akarnék, ha ők vennék meg.

14/f

2013. nov. 27. 07:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
örülj neki másnak spórolt pénze sincs nem hogy még az xbox után ps-t vegyenek neki de am vetesd meg velük és aztán rakd le a pénzt az asztalukra
2015. jan. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!