Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnám lebeszélni a...

Hogy tudnám lebeszélni a szüleimet erről?

Figyelt kérdés

A szüleim ismerősének a jegyesét megverték a közelmúltban éjszaka ok nélkül (nem vittek el pénzt, semmit csak verekedtek) Emiatt a szüleim előálltak az ötlettel, hogy nekem bizony karatéznom kell, mert másképp nem tudom megvédeni magam, ha megtámadnak. De: -Általában legalább 2-3 18-20 éves fiúval járkálok, akik ráadásul erősek is, megvédenek ha kell.

-Osztálytársam évek óta karatézik, nagyon tehetséges, erős csaj, de ha letámadná egy pasas az utcán tuti nem tudná megvédeni magát, max ha sörhasas részeg hapsiról van szó de azt én is tökönrúgom és elfutok.

-Sokkot kapnék amúgy is ha megtámadna valami erősebb ember, nem igazán mozdulnék (a részeg hapsi az más kategória)

-Ha beíratnak kajak még csak azért sem megyek sehova, hadd verjenek össze, legalább igazam lesz :D Jó ez nagyon gyerekes felfogás és kijelentés de nekem megérné, amúgy is hozzá vagyok szokva (apám párszor megvert, nem egy pofont kaptam, hanem tényleg megvert)

Na szóval mit mondjak, hogy lebeszéljem őket erről? Az a gáz h egyszer meg akartak erőszakolni, így betegesen féltenek, de eléggé idegesít, nem foghatják állandóan a kezemet és amúgy is szerintem eléggé biztonságban vagyok a barátom baráti társaságában.

2013. szept. 4. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
tanulj inkább önvédelmet..
2013. szept. 4. 20:48
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
1# az ilyen önvédelem meg kungfu lofxt se ér,hidd el tudom. Kérdező menj k1ezni az segít xd
2013. szept. 4. 21:07
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát igazából k1-re nem hiszem h lenne lehetőség :D Azt se tudom mi az sose hallottam róla, gondolom így nem is nagyon tartanak órákat itt, kisváros.
2013. szept. 4. 22:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
gasspray
2013. szept. 4. 22:25
 5/16 anonim ***** válasza:

gazspray.

en orultem volna ha jaratnak onvedelemre.

foleg a 10 millas Londonban ahol egy ilyen "kis cukifeju" pici lanyt korbezsonganak... utcan leszolitanak stb. mondjuk ott kulturaltabban, de este elofordult mar cikisebb dolog is... csak szerencsere van annyi eszem hogy nem tudtak elcsalni az emberek kozul...

Mit veszithetsz vele? Legalabb edzett leszel es fitt.

Es azert par rugast meg fogadt biztosan lehet tanulni.

Hogy hogy fogd meg a karjat vagy hol usd meg ha megtamad.

2013. szept. 5. 12:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Én viszont kisvárosi vagyok, nem szólítottak le még soha és nem érdekel a sport, nem szeretem :/ Elég nekem a tesi a suliban, azt is épp eléggé utálom :D
2013. szept. 5. 17:49
 7/16 anonim ***** válasza:

En is kisvarosi voltam... meg kisfalusi akiknek a kertjeben tyukszar volt mindenhol xD

Egy szo mint szaz szerintem nem veszithetsz vele... Meg meg baratokat is szereznel es kicsit edzettebb lennel... Az egyetemen meg meno az aki sportol... de nalunk gimiben is azok voltak menok akik sportoltak, kulon kaszt.

2013. szept. 5. 18:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom :/ Nem szeretem :/ Barátkozni meg így is tudok, ráadásul így is be kell osztanom az időmet, mert tanulnom kell, a barátokból meg annyi van, hogy egyeseket már hanyagolnom kell, mert nincs időm.
2013. szept. 5. 19:20
 9/16 anonim ***** válasza:

szerintem minden csoda 3 napig tart ...

amikor anyám olyan filmeket néz, amiben a csetes beszélgetőpartner megöli a kiscsajt, akkor mindig jön, hogy ne internetezzek, mert megölnek ... aztán feledésbe merül

Nem hiszem, hogy komolyabb érvelésbe bele kell majd menned.

Mondd, hogy nem akarsz.

2013. szept. 5. 20:07
 10/16 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha így lennének az én szüleim is, de sajnos ők nem ilyenek... :(
2013. szept. 6. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!