Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy vegyék meg nekem?
Hát nekem ez furcsa, hogy már nem is eszel otthon meg még a ruháidat is máshol kell kimosnod... Szerintem ez elég nagy felelőtlenség a szüleid részéről... Ha nem lennének olyan anyagi helyzetben akkor természetesen más lenne a helyzet, de ahol telik Iphone 5-re ott telne a másik gyerek étkeztetésére is..
Én megmondom az őszintét, hogy leülnék velük beszélni, hogy ezt te nem tudod ennyi pénzből finanszírozni, és szeretnéd ha segítenének...
Ha nem reagálnának jól akkor én fognám magam és elköltöznék, mert ugye már itt is fizetsz rezsibe, étkezést megoldod... stb.. ha mondjuk a pároddal össze tudnátok költözni, akkor az lenne a legjobb, és akkor nem kéne másra támaszkodnod.. Igaz sokkal nehezebb lenne anyagilag, de én is így csináltam 5 éve, sokkal több munkát kellett vállalnom, de sokkal jobb volt így..
Azt gondolom, hogy egy szülő nem várhatja el tőled hogy tétlenül nézd, ahogy kivételeznek a másik gyerekkel, mikor neked még enned is máshol kell.. és ezt jó lenne a tudtukra adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!