Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy vegyék meg nekem?
Figyelt kérdés
Régebben mindig vettek nekem ruhákat. másfél éve együtt vagyok a párommal, azóta nem kapok nem hogy ruhákat, de semmit sem. Mert szerintem azt gondolják, hogy van barátom, vegye meg ő. De ez egészen igazságtalan. Tudom, hogy nem kötelességük, meg diákmunkázok is, csak az bosszant a legjobban, hogy szerintem ugyan úgy megkapnék mindent, ha nem lenne a párom. Húgom egy évvel fiatalabb, nincs barátja, megkapta az iphone 5-öt, kb havonta ruhákat, új szemüveget fél évente, cipőt épp amikor megtetszik neki valamelyik. Én meg már mint egy csöves, a kinyúlt ruháimba járok, vagy amiket magamnak veszek.2013. márc. 29. 14:27
21/22 A kérdező kommentje:
De volt. Hogy miért nem keres olyan melót, ami nem diákmunka, hanem iskola után tudna menni 8 órába teljes fizetésért. És a párom focizik, akkor nem tudna edzésre se menni heti kétszer. De szüleim szerint, ha komolyan gondolja, akkor legyek neki olyan fontos, hogy nem a focira fordítja az idejét, hanem rám. Meg a párom az anyukájával lakik, aki nem dolgozik. Mindig úgymond seftel valamit az anyuja és abból élnek elég jól. És szüleim szerint, ha nem dolgozik, akkor tudja meg milyen az, amikor a fia nem tud engem eltartani és neki kell. Amiért nem küldi el a fiát 8 órás munkára középiskola mellett. Egyébként ott tartunk, hogy húgom barátnője elég sokat van nálunk. Elmentek anyummal hárman vásárolni. Még az a csaj is kapott anyumtól ruhát. Én nem, épp dolgoztam... Na mindegy :\
2013. márc. 29. 20:47
22/22 anonim válasza:
Apukád is eltartja anyukádat, vagy eltartotta amikor még csak együtt jártak?
Én ezt így megkérdezném...
Nem mellesleg megkérdezném tőlük miért kellene a barátodnak - aki nem rokonod - egy vad idegent eltartania, aki épp az aktuális barátnője, mi alapon? Felvilágosítanám őket, hogy nem az épp aktuális barát, hanem a szülő kötelessége eltartani a gyerekét - ahogy ők ezt teszik a testvéreddel is - és számodra érthetetlen veled miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!