Mit csináljak, ha a testvéremet csak a facebook érdekli? A szüleimet is készíti, egyszerűen alig lehet elviselni. Nincs egy normális szava hozzánk. Semmi köszönöm, legyszíves.
Figyelt kérdés
nagyon fontos lenne... 16 éves lány a testvérem.2013. júl. 21. 12:34
1/7 anonim válasza:
Szuelid le tudjak "szukiteni" az idot a gep elott ha akarjak...ha smart telefonja van es ok fizetik a szamlat azon is tudnak valtoztatni...szoval. Lehet ok lesznek a vilag legilyen-olyanabb emberei...de ha valoban zavar ez mindenkit szerintem igy megoldhato.
2/7 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy ez a szülők felelőssége. Az internet jó dolog, de csak korlátok között. A géphasználatot le lehet szűkíteni, korlátozni, telefonon is. Csak időt kell rá szánni, és kompromisszumot lehet kötni. A "köszönöm" és "légyszíves" tanítása pedig óvodától természetes dolog, sokkal korábban és komolyabban kellett volna venni a szülőknek, és akkor nem lenne természetes, hogy tojik mindenki fejére a királylány.
3/7 anonim válasza:
Ne is mond, az én húgom is ilyen.
Reggel 10-től este 11-ig, utána telefonon fb-ozik éjjel 3-ig.
Csak wc-re és enni áll fel.
Ezen a nyáron még sehova se ment, bár csak 1 barátnője van. A család nem tudja elvinni sehova...
Jelenleg 60 kg túlsúlya van.. :(
4/7 anonim válasza:
De mégis mi a rákot csinálnak Facebookon?
Én naponta 1x felnézek, ha szeretnék valakivel beszélni ráírok, majd ha vége a beszélgetésnek lelépek. Mégis mit tudnak napokon át megállás nélkül függni azon a sz@ron?
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom. De találtam egy tök jót (a tanácsokat köszönöm de a szüleim nem hibásak ezért. Régen másabb volt. Máshogy elviselhetetlen) : [link]
2013. aug. 4. 22:26
6/7 anonim válasza:
Mondjuk attól még,hogy a Facebook egyre népszerűtlen,még van más egyéb ilyen szar.
7/7 anonim válasza:
Androidokat gyárt a facebook,nem modom hogy felesleges,de hogy valaki ráfeküdjön reggeltől estig,az gáz.Az ilyenek többsége személyesen nem is nagyon tud beszélgetni.Egy idő pocséklás.Hellyette inkább a személyes komunikációt kellene gyakorolni...A szabadban lenni,közös tevékenységet kitalálni,kirándulni hegyet mászni,strandolni edzeni sportolni ismerkedni,annyi szép és jó dolog van az életben,miért kell ilyen lelki szegénynek lenni.Meg kell maradni Embernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!