Az normális hogy a szüleim nem engednek ki az utcára este 8 után? 1 hónap múlva leszek 17 éves
Attól függ mit akarsz az utcán csinálni este 8után,és meddig lennél kint?
Hiába leszel mindjárt 17 akkor is ők tartoznak érted felelősséggel,még legalább 1évig! Lézengeni én sem szívesen engednélek!
Szia!
Minden csak megbeszélés kérdése, legalább is nálam...
Ha a gyerekem őszinte velem, és nem kapom rajta hazugságon, akkor elmehet, normális kereteken belül. Tudod, amikor a legidősebb lányom 17 évesen közölte velem, hogy megtörtént a barátja és közte, nem akadtam ki, számítottam rá, hogy úgy lesz, de mi őszintén beszéltünk mindenről. Fogamzásról, terhességről, védekezésről, szexről, nemibetegségekről, arról, hogy milyen lesz feltehetően, hogy csak akkor tegye meg, ha mind a ketten akarják, stb, stb. A kábítószerekről is beszélgettünk, és az italozásrólis.
Azt gondolom, hogy ha az én lányom fiam lennél, és meg tudnánk beszélni, hogy ekkorra vagy akkorra gyere haza, de ha még sem érsz időben, akkor egy telefont vagy valamit eressz meg felém, hogy ne idegeskedjek...
Amúgy meg az előttem szólókkal egyet értek, hogy ha ma nem lehet, holnap igen már, ez hülyeség...
Ja, és hozzátenném!
Se a lányaim, se a fiaim nem lettek se drogosok, se prostik!
4-en már kirepültek, 2 most fog, és ketten még 14 év alattiak!
Üdv, és szép napot!
Én 12 évesen már éjjel 1-kor is jöttem haza 1-2 kilométer távolságból az egyik barátomtól. Szóval nem értem. Este 9-10 körül rendszeresen jövök haza miután haveromnál voltam.
15/f
csináld máshogy: mondjuk nekem is kiakadtak egy picit (nem nagyon) amikor 6 körül elmentem ismerőseimmel sétálni, aztán elmentünk egyikükőjükhöz vendégségbe. azt monták h 8:30ra legyek otthon kb háromnegyed tízkor meg is érkeztem :D
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!