Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez normális egy...

Szerintetek ez normális egy 15 éves lánynál? ( többi lenn)

Figyelt kérdés

minden hétvégén: szőrteleníti a karjait, lábait, hónalját, szedi a szemöldökét, lakkozza a körmeit

minden nap: sminkel: alapozó, púder, pirosító, tus, szempillaspirál, szájfény

2013. júl. 17. 18:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Miért ne lenne az?
2013. júl. 17. 18:26
 2/17 bibus26 ***** válasza:
17%
Persze! Igaz 30 évesen már nem lesz elég a heti 1 szőrtelenítés, a körmök gyengék és sárgák lesznek, az alapozó pedig 3 cm vastagságú. De 15 évesen jól kell kinézni, nem? Ha már fogott egy férjet, lepukkanhat. Hát, gratulálok.
2013. júl. 17. 18:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szőrtelenítés rendben van, én is mindig leszedem a szőrt a hónaljamról,kezemről,lábamról,bikinivonalamról, a szemöldökömet pedig szedetem,mert amúgy borzasztóan nézne ki:) A körmön pedig gél lakk van,mert amúgy nagyon vékony körmeim vannak és hiába próbáltam erősíteni meg így nem kell festegetnem meg nem 'pattogzik' le és nem lesz csúnya.

Viszont szerintem a mindennapi sminked sok. Én 17 vagyok ,de nem sminkelem magam így,persze mindenkinél más ,de én meg a barátnőim max buliba sminkeljük ennyire magunkat. 15 évesen annyira fölösleges ennyi mindent magadra kenni,később majd csak megbánod. Meg amúgy is elég taszító látvány tud lenni néha ahogy suliba is látom,hogy vanank kisminkelve a lányok.

2013. júl. 17. 18:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A hétvéges cuccok teljesen rendben vannak, a smink mennyiségével nem értek egyet, én speciel max szempillaspirált teszek fel. 15/L
2013. júl. 17. 18:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A minden hétvégével nincs baj,szerintem ennyi sminket nem kéne mindennap használni,de hát kinél,hogy alakul ki.
2013. júl. 17. 18:52
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem teljesen normális, bár a smink kicsit már túl sok.
2013. júl. 17. 19:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem minden igényes lány szőrtelenít...

Mondjuk én kétnaponta lakkozom a körmömet mert imádom.

2013. júl. 17. 19:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a hétvégi dolgok rendben vannak, én 15 vagyok, és hasonló a program, kézt kivéve, ott elég vékonyszálú a szőr, hagyom. Mondjuk nem figyelek oda rá, hogy minden hétvégén, amikor úgy érzem, szükséges, akkor megcsinálom az adott területet. A körmöm mondjuk általában hetente festem át, de ha hamarabb lekopik, akkor előbb.

A smink szerintem is sok. Rendben, ha egy alkalomra kicsípi magát, meg alapból jobban érzi magát ha smink van rajta, de nekem 15 évesen (és ahogy a korosztályomban látom) bőven elég egy kis tus, szempillaspirál, esetleg szájfény. Persze én is ismerek kivételt.

15/L

2013. júl. 17. 19:31
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
azzal, hogy szőrtelenít nincs baj, de a lakkozástól elsárgulhatnak a körmei. a sminkről meg annyit, hogy lehet, hogy most ő a legszebb de 30 évesen 80nak fog kinézni
2013. júl. 17. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:
51%
A szőrtelenítéssel nincs gond,az állandó lakkozás nem tesz jót használj átlátszó körömerősítő lakkot.Sminkelni meg ne sminkel először is nevetséges ahogy sok 13-16 éves kinéz a vakolattól,ha nagyon muszáj a szájfény , a korrektor és a szempillaspirál bőven elegendő,különben úgy fogsz kinézni 25 évesen,mint egy 60 éves nagymama.
2013. júl. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!