Szerintetek ez normális egy 15 éves lánynál? ( többi lenn)
minden hétvégén: szőrteleníti a karjait, lábait, hónalját, szedi a szemöldökét, lakkozza a körmeit
minden nap: sminkel: alapozó, púder, pirosító, tus, szempillaspirál, szájfény
Szerintem a szőrtelenítés rendben van, én is mindig leszedem a szőrt a hónaljamról,kezemről,lábamról,bikinivonalamról, a szemöldökömet pedig szedetem,mert amúgy borzasztóan nézne ki:) A körmön pedig gél lakk van,mert amúgy nagyon vékony körmeim vannak és hiába próbáltam erősíteni meg így nem kell festegetnem meg nem 'pattogzik' le és nem lesz csúnya.
Viszont szerintem a mindennapi sminked sok. Én 17 vagyok ,de nem sminkelem magam így,persze mindenkinél más ,de én meg a barátnőim max buliba sminkeljük ennyire magunkat. 15 évesen annyira fölösleges ennyi mindent magadra kenni,később majd csak megbánod. Meg amúgy is elég taszító látvány tud lenni néha ahogy suliba is látom,hogy vanank kisminkelve a lányok.
szerintem minden igényes lány szőrtelenít...
Mondjuk én kétnaponta lakkozom a körmömet mert imádom.
Szerintem is a hétvégi dolgok rendben vannak, én 15 vagyok, és hasonló a program, kézt kivéve, ott elég vékonyszálú a szőr, hagyom. Mondjuk nem figyelek oda rá, hogy minden hétvégén, amikor úgy érzem, szükséges, akkor megcsinálom az adott területet. A körmöm mondjuk általában hetente festem át, de ha hamarabb lekopik, akkor előbb.
A smink szerintem is sok. Rendben, ha egy alkalomra kicsípi magát, meg alapból jobban érzi magát ha smink van rajta, de nekem 15 évesen (és ahogy a korosztályomban látom) bőven elég egy kis tus, szempillaspirál, esetleg szájfény. Persze én is ismerek kivételt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!