Szerintetek ez normális egy 15 éves lánynál? ( többi lenn)
minden hétvégén: szőrteleníti a karjait, lábait, hónalját, szedi a szemöldökét, lakkozza a körmeit
minden nap: sminkel: alapozó, púder, pirosító, tus, szempillaspirál, szájfény
Szőrtelenítéssel szerintem sincs gond,sem a szemöldökszedéssel.A lakkozással sem annyira,bár ha folyton lakkozva van,egy idő után szerintem elég furán fog kinézni,nem túl egészséges.
Smink terén ezek közül a szempillaspirállal,tussal,szájfénnyel nincs gond,a többi viszont nem a legjobb.Ha az arcbőre ronda valakinek,szerintem nem elfedni kéne,hanem más módot találni rá,rendszeresen tisztítani,hidratálni,esetleg még a kozmetikushoz is el lehet menni.
Amúgy kérdező,te vagy a lány?
TELJESEN NORMALIS HISZEN ADD MAGARA!
azzal ,hogy szortelenit mi a gond? leglabb nem egy gusztustalan jeti/csubakka ( kitudja milyen szorzete van)
lakozza kormeit, naes?
Lehet az akar atlatszo is..
Alapozo, puder? borhibaknak tokeletes! ( legyen pattanas ( pattanas utani heg), sebhely, stb...
tus, sprial ,szajfeny oke.
pirostio ha nagyon sapadt
A smink az nagyon sok,ugyanis attól elég durván ki fog száradni a bőre,később ez durván megfog látszani.
A szőrtelenítés szükséges mindenhol,a szemöldökszedés elég gyakran kellhet,de ez nem baj,a körömlakk az oké.
17/L
Szőrtelenítés, szemöldök szedés, lakkozás az normális.
Az alapozó és a púder nem kéne. Ha pattanásos a bőröd és ezért csinálod, akkor csak rosszabb lesz, de amúgy se jó az alapozó a bőrnek. Inkább BB krém és korrektor.:)
Szőrtelenítés oké.
Lakkozás még az is oké!
De! a smink túlzás hétvégén meg főleg!
Egy idő után tényleg csúnya lesz. Az alapozó ok ha az arcbőröd nem vlmi szép.
De ha nincs aj vele sztem hagyjad.
Sztem egy kis szempillaspirál ,alapozó , szájfény elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!