Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » S. O. S. Normális ez egy 15...

S. O. S. Normális ez egy 15 éves lánynál?

Figyelt kérdés
A lányom még mindig azzal alszik amivel baba korában...de a sok mosástól és nyúzástól már inkább rongyra hasonlít a dolog, de ha kidobbom akkor nagyon megharagszik rám. Mit tegyek? Egyáltalán ez egészséges?
2012. júl. 30. 23:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves vagyok és még mindig ott alszik az ágyamban a plüss nyuszim, amit 4 évesen kaptam. Ez inkább már megszokás, meg kidobni nem fogom, azért ahhoz túlságosan a szívemhez nőtt
2012. júl. 30. 23:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

sztem teljesen normális.ne vedd el Tőle..majd ha Ő úgy érzi h meglesz a baba nélkül..majd elrakja.

nem is értem egyébként ezt a kérdést..

2012. júl. 30. 23:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig a legelső babatakarómmal alszom :D tökjó anyaga van és mindig a fejem alá teszem. Az kedvenc plüsskutyám is ott figyel az ágyam mellett.

Nincs ezzel semmi baj, miért zavar ez téged?

2012. júl. 30. 23:43
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy Noe barkajat abrazolo kisparna huzatom van sok-sok szines allattal. Kisgyerek koromban ezzel aludtam es imadtam nezegeni az allatokat reggel amikor felebredtem. A kisparna mar vagy 3-szor (amire en emlekszem) ki lett cserelve de a huzat az maradt. :) A sok mosastol mar kopott, kifakult... De meg mindig ezzel alszom pedig mar 30 eves multam. En meg ha megyek valahova nyaralni akkor beterszem a borondombe mert egyszeruen nem tudok olyan jot aludni ha nem ezen a kisparnan alszom. Mar a kisfiam is szemet vetett ra babakoraban de aztan szerencsere maradt a kedvenc vizilovanal igy visszakaptam a kisparnam. :)
2012. júl. 30. 23:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a kispárnámmal alszom, nem tudok megválni tőle. :) A huzatja már tiszta rongyos volt nekem is, de megvarrtam.De most már azt kénytelen voltam lecserélni.Szerintem ez teljesen normális dolog.16/l (lehet, hogy gyerekes, de nem érdekel) :D
2012. júl. 31. 00:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is a babatakarómmal aludtam rettentő sokáig, csak totál rongyos volt már és anyám kiakarta mosni de szétszakadt-.-" :D

Most aputól kapott plüsskutyával és anyutól kapott rongybabával alszom :D

19/L

2012. júl. 31. 07:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy disneyhercegnos takarom, eek ota azt hasznalom parna helyett es van egy fekete perducom, ami mar 3 eves koromtol kell mellem az agyba xD Ezek nelkul is tudok aludni, de megse olyan jol mint veluk xD
2012. júl. 31. 08:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
én 10 éves korom óta nem alszok a kedvenc macimmal,de ha anya kidobná nagyon megharagudnék rá,hába nem használom. ha elveszed a lányodtól semmi nem lessz jobb,inkább hagyd,hogy maga dontdon úgy,hogy tobbé nem alszik azzal
2012. júl. 31. 12:26
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
miért ne lenne normális, egészséges?? és aki tv-vel alszik el, az egészséges? ugyan már! nehogy kidobd, én rettenetesen megharagudnék, semmi joga senkinek hozzá!
2012. júl. 31. 13:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi teljesen normális, én 14 vagyok hamarosan 15 és még mindig a szobámba van az a plűs kutyám amit 2 hónaposan kaptam. Nagyon jó állapotban van ahoz képest ,hogy mióta van meg és ,hogy hófehér színe van még mindig...
2012. júl. 31. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!