A lányom még mindig azzal alszik amivel baba korában...de a sok mosástól és nyúzástól már inkább rongyra hasonlít a dolog, de ha kidobbom akkor nagyon megharagszik rám. Mit tegyek? Egyáltalán ez egészséges?
kiskoromtól kezdve a mai napig minimum 20 állatkával alszom,pedig 15 vagyok.
nem tudom miért, de így éreztem magam biztonságba a "szörnyektől" ma pedig a magánytól, ha érted mire célzok.
vagyis családi vita, szerelmi bánat, vagy egy rossz emlék után jó érzés hogy körbevesznek a plüssök,és vissza gondolok a kisgyerek koromra,hogy milyen gondtalan volt minden :)
2012. júl. 31. 16:57
12/19 anonim válasza:
Figyelj csak...én 4 évesen kaptam Apukámtól egy kis plüssmackót, és a mai napig azzal alszom! Apu meg is jegyezte, hogy ez milyen aranyos, és hogy nem gondolta volna, hogy még megvan ez az aranyos maci. :))) Pedig már jócskán elmúltam 15 éves, novemberben töltöm a 27-et. :)
2012. júl. 31. 17:55
13/19 Ditta323 válasza:
Kb. 4-5 évesen kaptam nagybátyámtól egy nagyobb plüss kutyát, és ha a párom nincs itthon mert sajnos váltóműszakban dolgozunk akkor a kutyával alszom. Ha a párom itthon van akkor egy nagyobb macit a kutyus mellé teszek és betakarom mind2-őt.
2012. júl. 31. 21:27
14/19 anonim válasza:
Addig örülj amíg nem fiúval "alszik"!
2012. aug. 1. 06:43
15/19 anonim válasza:
Nekem is van egy teknőcös párnám, meg egy krokodilom és az ágynemű tartóban is van pár plüss. Szerintem tök normális :).
16/f
2012. aug. 1. 16:57
16/19 anonim válasza:
Szerintem normális, anyum pl nem tud elaludni textil zsepi nélkül, egy 40 éves ismim a 36-38 éves macijával alszik. :) Sőt, én plüss kutyával alszok, és mindenhova viszem, ahova aludni is megyek. (Kórház, unokatesó...)
16/L
2012. aug. 2. 04:55
17/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem gáz. Nekem is van egy plüssállatkám, amitől nem vagyok hajlandó megválni. Igaz, már nem alszok vele (de vagy 16-7 éves koromig azzal aludtam), de még mindig a szobámat díszíti. Ennyi emlék kell a gyerekkorból. :)
L/18
2012. aug. 3. 13:55
18/19 anonim válasza:
Szerintem sem gáz!! Ismerek egy lányt, akinek a mai napig az ágyában vagy mellette vannak az "állatkái". Múltkor egy buli után nála "aludtam" és kicsit zavart, hogy néznek az állatok engem, arrébb raktam őket, mert kellett a hely. A lány 26 éves és nagyon jó vele aludni!! ;-) Biztos a plüssök miatt. :-D
2012. aug. 16. 15:27
19/19 anonim válasza:
Én lassan 17 leszek és még mindig azzal a párnával alszok amit anyutól kaptam kicsiként. Szinte mindenhova magammal viszem. És nem akarok megválni tőle. Szerintem ez teljesen normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!