Nemrég rajtakaptam a szüleimet az ágyban. Hogy tehetném ezen túl magam?
Figyelt kérdés
Mióta láttam a szüleimet szexelni nemtudok úgy rájuknézni mint régen.Hogy tegyem túl magam a történteken?(éppen misszionárius pózba voltak takaró nélkül) 14/f2013. szept. 1. 22:33
2/25 anonim válasza:
Hehh..na ezért nem kell nekem gyerek. Mit gondolsz téged hogy csináltak,mutert megszállta a szentlélek?
3/25 anonim válasza:
Elhiszem hogy furcsa.. Én eddig kétszer hallottam őket. Szerencsére látni nem láttam semmit.
Igaz, addig is tudtam, hogy biztosan csinálják, de szembesülni vele teljesen más volt..
De ettől függetlenül ők ugyanazok az emberek :) Plusz, én akkor azzal nyugtattam magam, hogy akkor biztos minden rendben van köztük. Hiszen a boldog házasság alapja a szex.
Birkózz meg a gondolattal. Ha ők nem csinálnak belőle ügyet, neked sem kell. Teljesen természetes dolog ez.
Képzeld el visszafele: Ha ők rajtakapnának miközben maszturbálsz, akkor is ugyanúgy szeretnének, és nem néznének máshogy rád. :)
4/25 anonim válasza:
Miért nem kopogtál? Nem szokás más szobájába csak úgy betrappolni.
5/25 anonim válasza:
Én megértelek,sokkoló dolog lehetett.De tedd magad túl rajta..;)
6/25 anonim válasza:
Rajtakaptad??? Miért, tilos nekik szexelni? Az n gyerekem kilenc eves de soha be nem jött a szobankba kocogas nelkul.....
7/25 A kérdező kommentje:
Nem a kopogással volt a gond,egyik este amikor azt hitték hogy már alszom át akartam menni jóéjt kívánni meg ilyesmi és nyitva volt az ajtajuk.(ők nem láttak meg engem mert ugye háttal voltak).Tudom hogy csinálták de szembesülni vele nagyon rossz volt.Azóta olyan fura velük lenni...(nincs testvérem)
2013. szept. 2. 06:43
8/25 anonim válasza:
Akkor ők a hibásak, miért nem csukott ajtónál csinálják!
9/25 anonim válasza:
Akkor meg õk hülyék, ha nem csukták be az ajtót. Észrevettek?
10/25 anonim válasza:
Gondolj bele,hogy biztosan szeretik egymást és kívánják egymást azért csinálják és inkább örülj neki,mert jóa kapcsolatuk is biztosan.Én hallottam anyukám és a nevelőapám,és kész horror volt 13-14 évesen ezért bedugott füllel aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!