Nemrég rajtakaptam a szüleimet az ágyban. Hogy tehetném ezen túl magam?
3-as nagyon bölcsen irt! :)
Anno nekem is volt "szerencsém" másokat szexelni hallani és látni is. Hát! tudom hogy nagyon sz.r élmény! De fel lehet dolgozni. Majd ha egyszer te is fogsz szexelni, már csak nevetni fogsz ezen. :) És azon izgulni, hogy jaj, csak anya ránk ne nyisson!
Nekem 3 gyerekem van, egy már 13 éves, és bizony én is ettől félek hogy ránk ne nyissanak, meg ne halljanak valamit, pont ezért amit te is leirsz. De valóban arra kell gondolnod, hogy addig jó amig ők szexelnek, mert akkor valóban szeretik egymást. Jobb mintha nem csinálnák és ne adj isten válni akarnának. Ez az élet rendje. :) Máskor előbb kivánj jó éjt nekik!
velem is volt hasonló. Igaz akkor n 11 voltam. Ettől függetlenül tudtam ,hogy mit csinálnak de ezt látni mégis olyan furcsa.
Én se kopogtam akkor de nálunk ez nem szokás. Mi nem szoktuk állandóan csukdosni az ajtókat. Én k. 1 éve kezdtem becsukni az ajtómat de csak akkor ha itthon vagyok a szobámban . Szüleim sose csukják e az ő ajtajukat. Aki ezt nem élte át nem tudja milyen furcsán rossz érzés ez.
Amikor vele ez történt csak be volt hajtva az ajtó és egy kislámpa égett. Igaz azóta elég sok idő telt el , de ennem még rendesen él a kép. Amit nem tudok kiverni a fejemből.
Most már csak röhögök rajta.
Képzelj el egy nagy kukát, amibe bele rakod ezt az emlékképet és elviszi a szemétszállító. Anno, 12 evésen, én így dolgoztam fel :D Most már csak vmi emlék foszlány van arról az estéről, amikor én is benyitottam a szüleimhez.
Meg hát, az is megkönnyítette a dolgom, hogy tudom, hogy azért tették mert szeretik egymást :)!
Én 6 éves lehettem mikor megláttam őket. Nekem nem volt olyan nagy izé, túltettem hamar magam rajta.
Amin viszont mai napig nem tudom magam túltenni, hogy nemsokkal a válás után anyám a szomszéd szobában egy ócska romával (bocs) csinálja, nagy nyögések meg minden. Azt hitte alszom, de hogy is aludhattam volna, mikor úgy csempészte be a fickót a házba, hogy azt hitte, hogy nem látom, de végig tudtam. Aztán bejött, megnézte hogy alszom-e, azt hitte igen, át a szobába, nagy nyögések, majd a zuhany hangja majd egy "köszi szia" és kész.
Nem is a tudattól voltam rosszul, hogy anyám csinálja, hanem hogy egy mocskos emberrel csinálja, ráadásul mikor megkérdeztem, hogy "anyu, miért nézel be mindig abba a szobába" (mert este volt és a fickó már bent volt én meg még fent voltam) azt mondta, hogy "nem is néztem be". És ha én nem hozom fel neki, akkor erről sosem beszél nekem.
Ekkor lehettem 9 éves. Most 16 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!