Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nemrég rajtakaptam a szüleimet...

Nemrég rajtakaptam a szüleimet az ágyban. Hogy tehetném ezen túl magam?

Figyelt kérdés
Mióta láttam a szüleimet szexelni nemtudok úgy rájuknézni mint régen.Hogy tegyem túl magam a történteken?(éppen misszionárius pózba voltak takaró nélkül) 14/f

2013. szept. 1. 22:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
oszt akkor mivan szerinted te hogy lettél valami ördögűzés végterméke lehetsz.
2013. szept. 4. 22:28
 22/25 anonim ***** válasza:

te meg recskázol

nincs ebben semmi

kb olyan mint a kakilás

láttad már a szüleidet kakilni? pedig csinálják

2013. nov. 27. 21:42
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

undorító? ajaj, nem lehet, hogy nem is 14 vagy hanem 8

te gondolom nem is akarsz ilyen undorító dolgot művelni, igaze?

javaslom, a golyóidat csapd szét két kővel mert az ösztön nagy úr!

2013. nov. 27. 21:56
 24/25 Milka Kamila válasza:

Én is rajtakaptam őket...már azthittem teljesen eltávolodtak egymástól, a lakás jét végében alszanak... Most meg ez...nemtudom feldolgozni!

12/L

2015. márc. 12. 00:01
 25/25 anonim válasza:
100%
Én 9-10 éves lehettem, mikor először rajtakaptam őket... a nappali ahol aludtak ott van az én szobám mellett, és sose csuktam be az ajtót, így ha kinéztem, premierben lehetett látni mindent... tudtam már akkor úgy kb. hogy mi a szex, de engem annyira sokkolt ez, hogy sírvafakadtam és próbáltam minél nagyobb zajt csapni, hogy hagyják már abba és tudják, hogy fent vagyok... minden egyes alkalommal mikor láttam őket... 3-4 évig konkrét minden hétvégén (mert főleg hétvégén tolták) rettegtem, nem tudtam elaludni és négy-öt óra körül fel is ébredtem... szörnyű volt, bennem nagyon mély nyomott hagyott... tudom, hogy ez természetes dolog, meg minden, de valamiért bennem ez nagy sebet hagyott akkor...
2017. júl. 7. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!