Nemrég rajtakaptam a szüleimet az ágyban. Hogy tehetném ezen túl magam?
Figyelt kérdés
Mióta láttam a szüleimet szexelni nemtudok úgy rájuknézni mint régen.Hogy tegyem túl magam a történteken?(éppen misszionárius pózba voltak takaró nélkül) 14/f2013. szept. 1. 22:33
21/25 anonim válasza:
oszt akkor mivan szerinted te hogy lettél valami ördögűzés végterméke lehetsz.
22/25 anonim válasza:
te meg recskázol
nincs ebben semmi
kb olyan mint a kakilás
láttad már a szüleidet kakilni? pedig csinálják
23/25 anonim válasza:
undorító? ajaj, nem lehet, hogy nem is 14 vagy hanem 8
te gondolom nem is akarsz ilyen undorító dolgot művelni, igaze?
javaslom, a golyóidat csapd szét két kővel mert az ösztön nagy úr!
24/25 Milka Kamila válasza:
Én is rajtakaptam őket...már azthittem teljesen eltávolodtak egymástól, a lakás jét végében alszanak... Most meg ez...nemtudom feldolgozni!
12/L
25/25 anonim válasza:
Én 9-10 éves lehettem, mikor először rajtakaptam őket... a nappali ahol aludtak ott van az én szobám mellett, és sose csuktam be az ajtót, így ha kinéztem, premierben lehetett látni mindent... tudtam már akkor úgy kb. hogy mi a szex, de engem annyira sokkolt ez, hogy sírvafakadtam és próbáltam minél nagyobb zajt csapni, hogy hagyják már abba és tudják, hogy fent vagyok... minden egyes alkalommal mikor láttam őket... 3-4 évig konkrét minden hétvégén (mert főleg hétvégén tolták) rettegtem, nem tudtam elaludni és négy-öt óra körül fel is ébredtem... szörnyű volt, bennem nagyon mély nyomott hagyott... tudom, hogy ez természetes dolog, meg minden, de valamiért bennem ez nagy sebet hagyott akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!