Nem értem a szüleimet (? )
Kicsi koromban anyával nagyon jóba voltunk.Aztán 12 éves lehettem,amikor beléptem a kamasz korba. És azóta teljesen máshogy viselkedik velem. Általában a veszekedés megy,nincs olyan hét hogy ne legyen valami. De akkor lett a legnagyobb a probléma,amikor 1 évvel ezelőtt összejöttünk a barátommal. Az elején minden oké volt,tette neki is a szépet, utána bumm, beszólogatás megy neki is. Mindig az a téma hogy nem csinálok semmit,nem tanulok,csak a d*gáshoz értek, a szavaival élve. Meglettek beszélve a szabályok is. Pénteken elenged,de szombaton már 6 fele jönnöm kell haza. És egyszer 1 órával később jöttem, nagyon nagy tragédia volt ez. Azóta megvan veszve,hogy becsapom,meg nemmehetek el sehova,a barátomat se látja szivesen.
Szerintem kicsit szigorúan fog fel mindent,csak mert őt is ugyanígy fogták anno. Nem tudom mit kellene tennünk,hogy végre elfogadja,hogy nem vagyok már olyan kislány,akit babusgatni lehet. Lenne már magánéletem is,nem csak az anyai társaságra vágyom. Hanem szórakozásra,bulira is. De még oda sem enged el,mert szerinte csak a k*rvák járnak.
Oltogató válaszokból nem kérek:) 16/l
Egyszer szökj el otthonról vagy ne állj vele szóba 2 hétig, biztos normálisan fog utána viselkedni.
Én is ezt csináltam, azóta tudja értékelni azt aki vagyok.
14/L
Hú de lepontoztak. :D
Én már pedig ezt csináltam, és bevált. Vagy 3 nap után belebolondultak abba, hogy németül, spanyolul és angolul beszéltem felváltva.
Nem vagyok rossz gyerek, söt. Nagyon jól viselkedem. De van egy bizonyos határ, ameddig elvárom hogy megbecsüljenek!
Teljes mértékben megértem h egyetlen gyerek vagyok,és lány,ezért féltenek ennyire. De azért van egy bizonyos határ,egy 12 évesnél még ez rendben lenne.
Valóban nagyon rossz gyerekkora volt.De az miért jó neki,hogy ha én is ugyanazt élem át?
Arra hivatkozik hogy elb*szom az életem. De könyörgöm,ha péntek szombaton elenged,vasárnap tudok tanulni,ott van rá az egész nap. Ha itthon is ülök,akkor se fogok tanulni,csak vasárnap.
Szerintem túlzás,hogy együtt aludhatsz a barátoddal.
Szerintem 16 évesnek évi 3-4 buli max belefér,de több nem.Anyukád szigorú de nem túl jól csinálja néha elengedhetne de mondjuk a barátodnál alvást nem kellett volna engednie.
Más is ugyanúgy azt teszi,eddig semmi baj nem volt belőle.
És mikor fogom magam kiszórakozni? 25-30 évesen,amikor már családom is lesz? Havonta legalább egyszer igazán meglehetne engedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!