Szerencsés vagyok? :ooo
Figyelt kérdés
Ma vettem egy Fáraók Kincse kaparós sorsjegyet és nyertem vele 2.000 Ft-ot. Aztán beváltottam 2 darab Bukszára. Az egyikkel 1.000 Ft-ot, a másikkal 2.000 Ft-ot nyertem. Ebből vettem 3 Bukszát, az első kettővel nem nyertem, a harmadikkal pedig 10.000-et nyertem! Szerintetek vegyek még Bukszát? :D2013. nov. 24. 13:06
1/5 anonim válasza:
Azzal már tuti nem nyernél.. De amúgy ez a stratégiájuk, hogy ha nyertél, akkor vegyél még, hátha többet nyersz, ha meg nem nyersz akkor meg azért, hátha nyersz.. Szerintem elégedj meg most ennyivel..
2/5 anonim válasza:
én egy ideig mindig ilyen 1000, 2000 ft-okat nyertem. az egyik 2000-res nyereményből vettem 1 bukszát, amivel 27000 Ft-ot nyertem. azóta sem vettem, mert úgy se nyernék :D én nem vennék a helyedben :)
4/5 anonim válasza:
Kamaszokhoz írtad, pedig elvileg 18 év alatt nem is vehetnél kaparóst. Én a helyedben nem dicsekednék.
5/5 A kérdező kommentje:
19 vagyok... és?
2013. nov. 24. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!