Aki még olyan "szerencsés" hogy panel lakásban légkondi nélkül van kicsi gyerekkekkel de medence se semmi, mit csináltok egész nap?
Én leengedem a redőnyt mindig azon az oldalon ahová éppen tűz a nap, még így is 26-27 fok van.
Jobb híján a kádban is pancsolhatnak, telepakolod sok-sok játékkal, egy ideig leköti őket.
1. vagyok
Én szellőztetési mániás vagyok, mindig nyitva van szinte az összes ablak minden helységben.
Még ott is, ahol odasüt a nap, bár a DNY-i fekvésű szobaablakot az utóbbi 2 napban zárva tartom, de ekkor meg a K-i fekvésű erkélyajtó+konyhaablak van tárva nyitva.
Inkább legyen 1-2 fokkal melegebb, minthogy az állott levegőjű lakásban üljünk.
Csak este szellőztess!Redőnyök le ahol besütne a nap.
Ha nagyon nincs levegő ott szellőztess ahol nem tűz a nap.
De csak kevés ideig.
A ventilátort rakd fel olyan magasra hogy ne a gyerekekre fujja a
levegőt.Az nem tesz jót.de azt sajna már tapasztaltad.
Déli fekvésű szobába reggeltől estig betűz a nap. Ott ablak zárva, sötétítő behúzva. Észak felé ablakok bukóra. Alig jár a levegő.
Naponta többször 4-5-ször is beültetem lányomat a kádba, kb. negyed órát bír ki egyszerre.
Reggel 7.20-kor kelt és 8-kor már kint voltunk. Nem messze tőlünk találtunk egy homokozót, ahová 10-ig nem sütött oda a nap, addig ott voltunk. Legközelebb 6 körül megyünk ki, de mindig árnyékos helyre. Ahol sajna rengeteg a szúnyog.
Minden nap mosok valamit. Tegnap függönyöket, törölközőket. Tegnapelőtt ágyhuzatokat. Ma is keresek majd valamit. A párásabb levegő nekem segít. Csak az öblítővel kell vigyázni, mert ha túl intenzív, akkor kellemetlen lehet. Én ecetet használok, az nem zavaró.
Ventilátort magasra kell tenni és a fal felé fordítani, ami így visszaverődik, az már nem olyan zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!