Terhességi depresszió? Egyszer nagyon boldog vagyok, máskor (elég sokszor) mindentől elszomorodom, rengeteget sírok, boldogtalannak érzem magam pedig tudom, milyen szerencsés vagyok! Volt így más is? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A férjem sokat segít, mégsem érzem magam boldognak, mert teljesen elárvultnak és elhagyatottnak érzem magam, ha már egy órára is elmegy valahova. :(2013. máj. 13. 21:05
1/2 anonim válasza:
Ez a mai napig így van nálunk is,pedig a mi babámk most lesz 14 hónapos!! Ez normális szerintem,mert most már gondoskodnod kell egy kis emberről és egy egész háztartásról!! Természetes dolog,hogy kicsit kiborul az ember:) Szerintem ez majdnem mindenkivel elődordul! Nincs már akkora szabadságod sem,mint a baba előtt! Szerintem normális dolog:)
2/2 anonim válasza:
Inkább csak hormonok játéka, nem depresszió.
Mit lehet tenni? Rákoncentrálsz a jóra, és ezt lebegteted magad előtt. Mert tudod, hogy szerencsés vagy, és ha egyedül maradsz egy óra sem dől össze a világ.
Persze aztán jön egy hormonhullám, és már bőgsz is.
Én azon is elbőgtem magam, amikor megkért a nagymamám, hogy vigyem haza autóval, és azon is, mert nem tudtam kibontani egy túró rudis zacskót.
Na, de ez nem depresszió, csak szimplán terhesség. valakiből ezt váltja ki a sok-sok hormonális változás.
Tarts ki, mert a kicsinek arra lesz szüksége, hogy anyuka megálljon a talpán. S menni fog, hidd el. Több millióan megoldják. :)
Csak ne emészd magad. Csak arra koncentrálj, hogy ami most történik veled, az jó. Nem igaz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!