Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6,5 hónapos kislányom az esti...

6,5 hónapos kislányom az esti elalvásnál vakarja a homlokát (már sebes) és az arcát, dörzsöli a szemét és ha szerencsés vagyok elalszik kb 2 óra után. Álmos mert elbóbiskol de aztán újra és újra kezdi nyügösködéssel. Van Valami ötletetek miért?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
fogzás,időjárás,front?..
2013. máj. 21. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is nyűglődik elalvás elött. Pelust vagy takarót adj a kezébe, nekem azt gyűrögeti. Mindig az arcába húzza és úgy alszik el. Meg ha sebes a homloka, próbáld sűrűbben vágni a körmét.
2013. máj. 21. 14:18
 3/3 A kérdező kommentje:

A fogára gyanakszom én is, de nem látszik semmi az inyén és akkor miért csak este elalvás előtt csinálja? Ugyanez a fronttal kapcsolatban is, de napközben elvan, sőt elég jó baba. Próbaltam a pelust, a takarót, a macit, vettünk neki világitós zenélős ejszakai fényt is, ringatni is próbaltam, de semmi nem segít neki. Péntekre van időpontunk a dokinál de addig valószínű kihullik a hajam :D van hogy felébred hajnal 1kor és kezdi előlről :(

De köszönöm a válaszaitokat, remélem ez is csak egy rossz időszak és hamar elmúlik :)

2013. máj. 21. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!