Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szerintetek gáz ha...

Kamaszok, szerintetek gáz ha az új osztalyfonokommel néha néha beszélek facebookon ( nem sulis dolgokról)? 15/l

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy miről beszéltek, illetve hogy férfi-e az osztályfőnököd...

Alap esetben nem gáz, én is nagyon jóban voltam a gimis osztályfőnökömmel és a feleségével is, közel laktak, sokat megálltunk az úton beszélgetni. Tényleg attól függ, miről beszéltek. Elvileg egy pedaógus a magánéletében is pedagógus marad és eddig nincs is semmi gond. Ha már nem mint pedagógus, hanem mint férfi és nő (ill. lány) beszéltek, akkor már gáz.

2013. szept. 23. 12:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Nő..

És mível hogy még csak így imerkedunk így én is kicsit meselek neki magamról...

Szóval még csak ismerkedés..

2013. szept. 23. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, az általános iskolás osztályfőnökünk nekünk is mindig írt facebookon, bár ő főleg sulis dolgokról, meg azért hogy hirdessen :D
2013. szept. 23. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Vigyázz ezzel lehetőleg, nehogy majd valami összetűzés lesz a suliban, és akkor visszaköszönjön.

Amúgy addig nem gáz, amíg tartjátok a távolságot és tényleg csak néha dumáltok. És hát igen, attól függ miről beszélgettek.

2013. szept. 23. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is dumálok a matektanárnővel,szeretjük egymást(ez a harmadik évünk együtt,a 9.-es matektanárom nem ő volt),nagyon sok mindent tud rólam,és én is róla,sőt a családjáról is.Kisebb koráról imád mesélni.:)Én meg szeretem hallgatni a történeteit,nagyon színesen eltudja mondani a teljesen hétköznapinak tűnő dolgokat.Mi élőben jobban szeretünk beszélni.Az órán tartjuk a diák-tanár felállást,de természetesen órán kívül ez átcsap egyfajta bizalmi viszonyba.:)Tőle kértem egyszer tanácsot,aztán 1 héten keresztül beszélgettünk elég sokat.Most hagyom egy kicsit,hogy újra legyenek témáink,meg hogy ne tűnjön zaklatásnak az,hogy beszélni akarok vele mindig.A lényeget tudja rólam,én is róla.Ha a szemébe nézek,akkor tudom,hogy kb.mit érez abban a percben,ha a szemembe néz,akkor ő is tudja,hogy mi a helyzet.Tudjuk azt is,hogy még harcolni fogunk sokat egymással,de az csak azért lesz,hogy a végső célomat elérjem.Félek a matekérettségitől,ő is tudja,de segít órán is,nekem is,másnak is.Meg járok majd matek korrepre(nem hozzá,mert ezt sajnos nem lehet,etikátlan lenne).

Szerintem teljesen normális ez a dolog.Amúgy ne kérdezd meg mégegyszer,mert mindig ugyanaz lesz a válasza mindenkinek,hidd el nekem.

17/L

2013. szept. 23. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Mit beszéljek vele?? Milyen témáról??
2013. szept. 24. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
en meg majdnem minden tanaromal szoktam bezelni fb egyedul egy ferfi van az torna tanar es nagyon kedves nem rossz ertelemben oran is sokat hulyulunk az egesz osztajal mondjuk nekem egy idosebb tanarnom van aki 38 eves a tobbi meg harminc sincs a legfiatalabb 21 eves
2013. szept. 27. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:
qrvalkodas ize van a dolognak
2013. okt. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!