Gyökérség, ha olyanokat jelölök facebookon ismerősnek az iskolámból, akiket csak látásból ismerek maximum, még nem is beszéltem velük?
Hát nem tudom. Nekem így lett a legjobb fiú barátom..régen egy suliba jártunk,aztán bejelölt facebookon,megbeszéltük,honnan ismerős..találkoztunk és azóta eltelt 2 év és minden nap beszélünk,találkozunk!:) És ha akkor nem ír rám akkor valószínűleg elsétálnánk egymás mellett az utcán,ami nagy kár lenne,mert nagyon sok mindenen mentünk már át együtt.
De azt én se bírom,hogy bejelölnek a suliból,de azért ha suliba találkozunk még a fejét is elfordítja,úgy gondolom ha már bejelöl akkor 'akar' is valamit(ismerkedni) nem csak az ismerőseit gyűjteni,na az ilynetől fallra tudok mászni.
Régebben olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket egy tinimagazinban, valami ilyesmi volt, hogy: "talán bunkóság visszautasítani egy sulitársad ismerős felkérését, de ha az összes kommunikációtok annyi, hogy néha köszöntök egymásnak, nem kell feltétlen tudnia minden mozdulatodról"
És ebben van igazság! A mai világban már nem tudhatja az ember, ki is a barátja igazából. Mindig benne van a pakliban, hogy legközelebb az fog veled jól kiszúrni, aki egyébként szuper gesztussal bejelölt a Facebookon.
(Mondjuk az is szemet szúrt ebben a mondatban, hogy "nem kell tudnia minden mozdulatodról", ugyanis aki kicsit is elővigyázatos, az nem osztja meg minden mozdulatát Facebookon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!