Nyomulásnak veszitek, ha valaki gyakran ír nektek Facebookon?
Nem kifejezetten veszem annak,mivel nagyon leszűkítettem az ismerősi körömet,szóval csak a legjobbak vannak fent most az új Facebookomon.De mikor olyanok jelöltek be,hogy azt se tudtam,hogy ki az,aztán még rám is írt,na akkor az nem volt valami kellemes..sokszor idegesítő volt.
Aztán volt egy lány,aki nagyon idegesítően írt,így is beszélt..szinte mindennap találkoztunk a buszmegállóban suli időben és minden reggel meg is krdezte,hogy "Sziia,mizu?"..hú,már így az utolsó napokban elgondolkoztam,hogy vajon leüssem-e,vagy megmondjam neki a tutit,dehát nem tettem.
Engem a "porszívótémák" nem érdekelnek=az olyan dolgokat hívom így,amik arról szólnak,hogy például mit csinált tegnap vagy egy héttel azelőtt,vagy például mit evett,vagy a kutyáját hogy hívják és mennyit zabál,vagy ...szóval ilyenek,amik egyáltalán nem érdekelnek.Persze mindig végighallgatom az embereket,mert érdekes,hogy milyen örömmel mesélnek teljesen hétköznapi dolgokat..és aztán nem mondanak utána semmi tanulságot,semmi lelki témát,hogy ezaz esemény hogyan hatott rájuk..stb.
Na aztán végülis Facebookról azóta letiltottam a csajt,mert mindennap rám írt,mindennap tökre érdektelen témákról akart beszélni,ja meg állandóan azt kérdezgette,hogy "jössz velem?milyen busszal megyünk?"..-.-"
Ez még nem is idegesített volna annyira,de az,amikor már megsértődött,hogy nem megyek vele,az már idegesített..azt mondogatta,hogy milyen szemét vagyok.-.-"
Én kerülöm az ilyen energiavámpírokat..nekem ez már az volt.
17/L
Engem nem zavar senki, nyugodtan írhatnak. :) Bár nekem ok nélkül nem szoktak üzenetet írni, meg általában mindig ugyanazzal a 3-4 emberrel levelezünk, a többiekkel max. pár szó erejéig.
És nem veszem nyomulásnak, mert szívesen beszélgetek bárkivel, ha van valami normális téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!