Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Már semmi nem...

Mit csináljak? Már semmi nem segít. Egy elkeseredett anyuka.

Figyelt kérdés
Sziasztok. van egy fiam. 16 éves. Mindig megbeszéltük a gondjait, mindig odajött hozzám és mindig el tudtunk normálisan beszélgetni. És mindig elmondott mindent. Most lett előszőr barátnője olyan 3 hónapja.Be is mutatta a vele egyidős barátnőjét, örültem a boldogságuknsk, támogattam őket szóval ezzel nem volt gond. Hétfőn mentem egy másik városba vásárolni délután az élelmiszereket mint minden anyuka. Láttam ott egy lányt, aki hasonlított a fiam barátnőjére. és rájöttem hogy az tényleg a fiam barátnője csak éppen csókolózik egy másik fiúval. Engem nem vett észre vagyis nem igen figyelt. Nagyon ledöbbentem , mert a fiam nagyon szereti ezt a lányt és ha megtudná hogy megcsalta ez a lány akkor összetörne a szíve. Gondolkoztam hogy elmondjam a fiamnak vagy ne. Gondolkodtam. Elmondtam neki. de a fiam nem hitte el. mindennek elhordott és azt hiszi hogy én ezt csak kitalálom mert nem akarom hogy együtt legyenek és ilyenek. Még fel is POFOZOTT a saját fiam!! én kiakadtam és sírtam... eddig mindig mindent megbeszéltünk tök jó anya fia kapcsolat volt és most meg utál nem szól hozzám :( pedig jót akartam neki. A lány azóta átjött és a fiam elöttem beszélt a lánynak hogy én miket mondtam a lányról meg ilyenek. a lány persze ezt tagadta... A fiam elment fürödni addig én beszéltem a lánnyal hogy igen is láttam és hogy miért kell titkolni. és a lány teljesen hülyének nézett pedig láttam!! és letagadta ... és a fiam azóta is utál engem nem szól hozzám. elmentünk együtt pszichológushoz de azóta se hiszi el hogy én ezt láttam. És tegnap mondtam neki hogy eddig mindent megbeszéltem vele és soha nem akartam neki rosszat mindig is vele voltam és örülök a kapcsolatuknak de tényleg ezt láttam. És nem hitte el. bezárkozott a szobájába és másnap reggel már nem volt itthon és hagyott egy levelet az asztalon hogy apához költöztem. a férjemmel elváltunk, mindig is én neveltem a fiut. és nem akar onnan hazajönni. nem tudom mit tehetnék. nagyon hiányzik :(

2013. szept. 20. 20:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Jól tette. Majd csak rájön hogy Önnek volt igaza.
2013. szept. 20. 21:43
 12/19 A kérdező kommentje:
:/
2013. szept. 20. 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

nem kellett volna beleszólni! 16 évesen az a dolga hogy szerelmes legyen, hogy csalódjon, hogy magától felismerjen dolgokat. ezekből tapasztal, mire felnőtt lesz.

De ha már beleszóltál és nem hitt neked, én nem könyörögtem volna! Te vagy az anyja, legyen méltóságod előtte! A felpofozás után pedig kemény büntetés járt volna, akár az apja bevonásával. mert hogy anyánkat nem ütjük meg,meg nőt se verhetnek a fiúk/férfiak.

31/N

2013. szept. 21. 07:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor sem kell az ilyenbe beleavatkozni,most rosszul csináltad.Tudom,hogy nehéz hagyni az ilyen dolgokat,de előbb-utóbb úgyis minden terítékre kerül.
2013. szept. 21. 11:04
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Minek hagytad, hogy megpofozzon? Ráadásul ezek után még könyörögsz a bocsánatáért? Hol van az önbecsülésed?!

Tudod mit? Hagyd. Előbb-utóbb csak rájön, hogy a kis "élete szerelme" jól átveri.

2013. szept. 21. 11:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad egy kicsit lenyugodni. A le kellett volna fényképezni. Erre e fiad tényleg nem mondhatja ,hogy profi vagy csak ezért csináltad ,mert nem kedveled a lányt. Egyébként szerintem rá fog jönni. Előbb vagy utóbb. És amikor rájön ott fog neked könyörögni és sírni hogy" Igen anya igazad volt. Meg bocsátasz??" . Legalábbis ez lenne a normális.
2013. szept. 21. 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:
mirrt kellett más dolgába beleszólnod? nem kellett volna szólnod semmit, nem a te barátnőd. kerj a fiadtol bocsánatot
2013. szept. 26. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:

a pofozkodasert me o először

en szóba sem állnék vele addig

szal mindketten hülyén viselkedtetek

beszeljetek meg!

2013. szept. 26. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz a szülői "munka"! Csak az tudja ezt a témát kezelni aki már átélt ilyen szituációt.Minden elismerésem az Édesanyának.Próbáljon meg beszélni az Apukával hátha segítségére lenne,de nehéz már helyre tenni a kapcsolatot.Sok sikert kívánok!
2013. dec. 5. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!