Nálam van a hiba? 42 éves anyuka vagyok,13 éves kamaszlánnyal, és néha ugy érzem nem birok vele.
Ha a barátai kedvesek,értelmesek akkor Engedd neki a csavargást kicsit.Ne kerüljön rossz közösségbe és megnevelni meg nemhiszem h megtudod ne akard kislányként kezelni Hiába az.
13eves fiu
Szia
Nekem még nincs gyermekem ,de nekem amikor valami rosszul ment akkor leültünk és megbeszéltük a dolgainkat.
Talán neked is meg kéne beszélni a lányoddal a dolgokat ,hogy mégis mi a baja veled ,miért ilyen? Mond neki ,hogy legyen őszinte akár mit mond ne akadj ki.
Sok sikert!
Ezt leginkább neked kellene tudnod. Apja van? Testvére? Volt nemrégiben válás vagy haláleset a családban?
Ha nem, akkor csak serül, majd elmúlik. :)
"Csavarog állandoan a barátaival, nem fogad szot, visszabeszél, rendetlen, amit igér nem tartja be"
A csavarog alatt mit értesz? Mert sok minden függ attól,hogy mettől meddig kószál és kikkel tölti az idejét.
A szót nem fogadás és a visszabeszélés többnyire lecseng egy-két év alatt, bár az első ponttal kapcsolatban sokat számít a korábbi nevelés is.
Csak saját példát tudok mondani, hatalmas pofám volt ennyi idősen, viszont többnyire szót fogadtam mert úgy voltam nevelve,hogy viselkedjek.
Az ígéretekkel kapcsolatban, itt is számít,hogy mit nem tart be, ha apró dolgokat elfelejt pl:szemetet levinni, suli után kenyeret venni. Akkor lehet nem hazudik,hanem tényleg megfeledkezik róla,sok vele egy idős szétszórt és figyelmetlen. Vagy csak kisebb lázadás, "akkor sem" játék.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!