Mit csináljak? Már semmi nem segít. Egy elkeseredett anyuka.
Figyelt kérdés
Sziasztok. van egy fiam. 16 éves. Mindig megbeszéltük a gondjait, mindig odajött hozzám és mindig el tudtunk normálisan beszélgetni. És mindig elmondott mindent. Most lett előszőr barátnője olyan 3 hónapja.Be is mutatta a vele egyidős barátnőjét, örültem a boldogságuknsk, támogattam őket szóval ezzel nem volt gond. Hétfőn mentem egy másik városba vásárolni délután az élelmiszereket mint minden anyuka. Láttam ott egy lányt, aki hasonlított a fiam barátnőjére. és rájöttem hogy az tényleg a fiam barátnője csak éppen csókolózik egy másik fiúval. Engem nem vett észre vagyis nem igen figyelt. Nagyon ledöbbentem , mert a fiam nagyon szereti ezt a lányt és ha megtudná hogy megcsalta ez a lány akkor összetörne a szíve. Gondolkoztam hogy elmondjam a fiamnak vagy ne. Gondolkodtam. Elmondtam neki. de a fiam nem hitte el. mindennek elhordott és azt hiszi hogy én ezt csak kitalálom mert nem akarom hogy együtt legyenek és ilyenek. Még fel is POFOZOTT a saját fiam!! én kiakadtam és sírtam... eddig mindig mindent megbeszéltünk tök jó anya fia kapcsolat volt és most meg utál nem szól hozzám :( pedig jót akartam neki. A lány azóta átjött és a fiam elöttem beszélt a lánynak hogy én miket mondtam a lányról meg ilyenek. a lány persze ezt tagadta... A fiam elment fürödni addig én beszéltem a lánnyal hogy igen is láttam és hogy miért kell titkolni. és a lány teljesen hülyének nézett pedig láttam!! és letagadta ... és a fiam azóta is utál engem nem szól hozzám. elmentünk együtt pszichológushoz de azóta se hiszi el hogy én ezt láttam. És tegnap mondtam neki hogy eddig mindent megbeszéltem vele és soha nem akartam neki rosszat mindig is vele voltam és örülök a kapcsolatuknak de tényleg ezt láttam. És nem hitte el. bezárkozott a szobájába és másnap reggel már nem volt itthon és hagyott egy levelet az asztalon hogy apához költöztem. a férjemmel elváltunk, mindig is én neveltem a fiut. és nem akar onnan hazajönni. nem tudom mit tehetnék. nagyon hiányzik :(2013. szept. 20. 20:52
1/19 anonim válasza:
te nem a jegygyűrűs és a dns-tesztes vagy?
2/19 anonim válasza:
Kövesd a lányt, ameddig nem találkozik a fiúval videózd vagy fotózd le miközben a másikkal fiúval csókolózik meg egyebek..arra csak nem fogja azt mondani, hogy profi videós vagy és úgy csináltad meg ezt az egészet..
3/19 anonim válasza:
kövesse a lányt? :DD
persze, mert az csak úgy megy egy egyszerű embernek.
kész.
4/19 anonim válasza:
"kövesse a lányt? :DD
persze, mert az csak úgy megy egy egyszerű embernek.
kész."
Igen képzeld az úgy megy egy kis óvatossággal szinte biztos, hogy nem bukik le..Ráadásul vissza nyerné a fiát..szerintem megéri a kockázatot a fia szeretete..
5/19 A kérdező kommentje:
Nem fogom követni a lányt nem vagyok ovódás . Szeretném normálisan megbeszélni ezt a fiammal de nem áll szóba velem. én már mindent megtettem, sírtam könyörögtem ..semmi.
2013. szept. 20. 21:11
6/19 anonim válasza:
tehát iskola után kövesse több kilométeren keresztül. mert ugye azt sem tudjuk merre élnek, hol van az iskola, hol lakik a lány stb...
ne haragudj, de pár méterrel a föld felett jársz szerintem.
na mindegy.
egyébként is kamu a dolog szerintem.
ez a: "mentem egy másik városba vásárolni délután az élelmiszereket mint minden anyuka."
7/19 anonim válasza:
ja, és én is lepontoztalak. hehe
8/19 A kérdező kommentje:
Elmondanád kedves utolsó válaszoló hogy ebben mi volt "kamu"? Mi egy faluban élünk és 20 kmre van tőlünk egy nagyobb áruház. másnéven tesco. de akik nem hiszik el azok minek írnak egyáltalán?
2013. szept. 20. 21:17
9/19 anonim válasza:
Ha valaki ilyenért megpofozza a saját anyját, akkor megérdemli, hogy jól pofára is essen! Tehát hagyd, hogy menjen csak a maga feje (ill. a farka) után, aztán tanulja meg, hogy az anyja nem akarja becsapni!
10/19 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem hagyom... majd ha lenyugszik és rájön akkor majd visszajön.. én már könyörögtem sokat.. feladtam...
2013. szept. 20. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!