Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötést írna le nekem...

Nigra kérdése:

Szerelmi kötést írna le nekem valaki, de olyat ami gyorsan és biztosan működik? Lehetőleg kevés eszközzel. Nagyon nagyon fontos. Köszöni: egy elkeseredett anyuka

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 13:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%

lottó ötös!

tuti működik...

2010. jún. 10. 13:41
 2/19 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat kérnék ha lehet...
2010. jún. 10. 13:42
 3/19 Salx Narval ***** válasza:
35%
A szerelmi kötés, a szabad akarat megsértése.Jutalma, kárhozat és szenvedés.
2010. jún. 10. 13:48
 4/19 A kérdező kommentje:

a kárhozatra csak ennyit tudok mondani:

"ha kell elkárhozok, érted, ha szerelmed magával hozza a poklot, akkor a kénköves tűzben égjek el...marcangolja testem ezernyi ördög, ha enyém vagy, nem fáj a halál sem, nincs isten mely elvehet tőlem, és nincs kín ami eltaszít..."

2010. jún. 10. 13:50
 5/19 Salx Narval ***** válasza:
Nézd ez nem olyan egyszerű.Ehhez fekete mágia kell.Vannak népi, hiedelmek, babonák, de azokkal semmire sem mész.Ha beírod a keresőbe ezeket megtalálod. A hatásos szert, csak a fekete mágusok ismerik, a többi babona.Én óva intelek, még a gondolatától is.
2010. jún. 10. 13:57
 6/19 A kérdező kommentje:
nincs vesztenivalóm. ha kell eladom a lelkem az ördögnek is, azért, hogy az urammal kibéküljünk
2010. jún. 10. 14:02
 7/19 anonim válasza:

Én a helyedben nem örülnék semminek, ha megcsinálnám, tudnám, hogy nem maga miatt tért vissza, hanem azért mert én akartam.

Ez olyan dolog, mintha neked a szépet tenné, mögötted pedig megcsalna. Legalábbis az érzés hasonló.

Senki ne fog mondani sztem szerelmi kötést, mert az olyan csinál aki véleméynem szerint felelőtlen és annyra önző, hogy magának akarja az illetőt. :(

2010. jún. 10. 14:12
 8/19 Salx Narval ***** válasza:
A kötés csak melletted tartja, de szerelemre nem kényszerítheti és téged is ugyanúgy hozzá köt.Gyűlölni fogjátok egymást de együtt maradtok, szeretkeztek és szenvedtek.Ezt fogja látni a gyermeketek is.Gondold át, hátha van más megoldás is.
2010. jún. 10. 14:14
 9/19 anonim ***** válasza:
68%

"komoly válaszokat kérnék ha lehet..."

komoly válaszokat??

te tényleg azt hiszed, hogy egy ilyen méretes ostobaságra lehet bármi komolyat válaszolni?

kedves "elkeseredett anyuka" - azt hiszem, inkább a fiadnak/lányodnak lenne oka az elkeseredésre, hogy ennyire ostoba anyja van...

2010. jún. 10. 14:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Jó, akkor komoly válasz, ha azt szeretnéd: Nem lenne inkább ésszerűbb, ha jó pénzért bár, de inkább bevállalnátok egy párterápiát? Vagy beszélj egy pszichológussal, családterapeutával a gondotokról, ő hókusz-pókusz nélkül, működő eszközökkel próbál segíteni. Az úgynevezett szerelmi kötés, már ne is haragudj, de inkább a tinilányok eszköze, és nem egy felnőtt asszonyé kell hogy legyen.
2010. jún. 10. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!