Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötést írna le nekem...

Nigra kérdése:

Szerelmi kötést írna le nekem valaki, de olyat ami gyorsan és biztosan működik? Lehetőleg kevés eszközzel. Nagyon nagyon fontos. Köszöni: egy elkeseredett anyuka

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 13:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14:23-mal kell,hogy egyetértsek.
2010. jún. 10. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Igen, beszélgessetek. Üljetek le, és sértődések nélkül tárgyaljátok meg a dolgokat. Kérdezd ki a céljairól, arról, hogy milyennek éli meg a kapcsolatot, min szeretne változtatni..

Sajnálatos, hogy már anyuka vagy, mert így nyilván nehézkes a jövő megtervezése, ha az a veszély fenyeget, hogy elhagy, de ha máshogy nem, gyerektartással az biztosítható, hogy a kicsi megkaphassa amire szüksége van, és sok szempontból jobb is lehet, ha más-más úton indultok el a boldogság felé.

Amit tanácsolni tudok ahhoz, hogy a személyiséged varázsa bűvölje el: amint hazaér, köszöntsd mosollyal, legyél érdeklődő, segíts neki lepakolni, várd finom étellel, kényeztesd. Talán segít, ha hazaértekor finom fahéjjas illat árasztja el a lakást, amit fahéjjas süti sütésével el tudsz érni, mivel ez otthonos, kicsit ünnepi hangulatot hoz, ez a karácsonyillat pedig jobb kedvet hoz. Legyél empatikusabb, figyelj rá jobban oda, nyelj egy kicsit ha kell, és ki fogod tudni puhatolózni mire vágyik, eztán pedig megadhatod neki.

Te meg közben ne szenvedj, ne panaszkodj.. fogd fel kísérletnek, még ha nehéz is, mert nagyon sok eredményt hoz :)

2010. jún. 11. 08:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Neked egy varázsolt, látszat-szerelemre van szükséged?
2010. jún. 11. 12:33
 14/19 A kérdező kommentje:
08:52-esnek őszintén köszönöm a választ
2010. jún. 11. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmi kötést nem lehet otthon csinálni. Ez nem egy olyan dolog, mint az, hogy főzök egy tejbegrízt. Nagyon sok tudás kell hozzá. Azt javaslom gyűjts pénzt és menj el egy neves boszorkánymesterhez, akiről pozitívak a vélemények, és aki nem csak lehúz. Én ismerek olyat akinek sikerült. De annak ára is volt.
2010. jún. 13. 16:57
 16/19 anonim ***** válasza:
meglehet otthon is csinálni :)
2010. jún. 14. 08:47
 17/19 anonim ***** válasza:
én tudok jokat hatásosakat de nemadok...gondold át alaposa.armát is magadra akaszthatc..tudom hogy szereted és ilyenkor nemérdekel semmi de akkor is gonold át.a másikat és saját magadat is föltarthatod az életben ha magadhoz kötöd nektek szétváltak az utjaitok más az életfeladatotok..tudom nagyon nehéz lehet meg szar meg minden de ezt nempártolom..max kérd meg az angyalokat vpld örangyalaidat segitsenek hogy elfelejsd..hidd el segithet az örangyalok mindig ott vannak és kisérnek és segitek az utadod még ha nem is tudod.sose hagynak el..feltétel nélkül szeretnek mint mindenkit még ha nem is hiszed ...ha annyira akarsz vmit csinálni vmi olyan varázslatot ami esetleg csökkenti a szerelmd a másik iránt. igy a másiknak se csinálsz roszat mert odateszem a szerelmi kötésnél te jösz ki nagyon rosszan.
2010. jún. 17. 20:00
 18/19 anonim válasza:

Kedves anyuka!

Sajnos hasonló helyzetben vagyok mint Te. 11 év után, úgy döntött a párom, hogy elhagy bennünket. Most 11 hónapos a kisfiam, akire közösen 10 évet vártunk:)És nincs konkrét ok, miért tette, teljesen kifordult magából, csak a "hölgy " szavait hallom vissza, nincs egy értelmes saját gondolata sem. Mint akit megszálltak.Ez komoly!!!!!

Bármit megtennék, hogy visszakapjam, de tudom, lehet nem sok értelme lenne. Én is utálom, a majd idő begyógyítja a sebeket, meg aki menni akar az menjen szövegeket. Kívülről nagyon okos az ember.

Először megalázkodtam, könyörögtem. Persze nem érdekelte.Nem érdekel ki mit mond, én úgy éreztem, ezt kell tennem. Nagyon sokat szenvedtem, és szenvedek most is. De van egy jó tanácsom, nekem bevált. Ha van a közeledben "igazi"természet gyógyász, keresd fel. Nagyon sokat segített, hogy elviselhetőbb legyen a fájdalom, várakozás, mert azt mondják türelemmel vissza lehet hódítani, mint ahogy már előttem más is tanácsolta. Nálam is bevált, láthatóan szívesen jár haza, és nehezen indul el itthonról. Én mosolyogva, nevetgélve fogadom, kikísérem. Az egy másik dolog, hogy az estét végig bőgöm, de a kisfiam előtt most már nem sírok. Úgyis érzik, hogy gáz van. Picik, de nem hülyék.

És mivel a remény hal meg utoljára, mindig reménykedem, hogy nem sokára visszatér hozzám. Tudom, most sok "olvasó" mondja a magáét, de nem érdekel.

Szóval sok türelmet, és kitartást kívánok neked, sajnos, ez gyorsan nem kivitelezhető, hogy visszakapd.És szeretnék neked egy Csernus idézetet ideírni, ami sajnos nagyon igaz:

"Tanuld meg elengedni a múltad szeretteit és szerelmeit, és tanuld meg tiszteletben tartani a döntésüket!

Mert ami nincsen, az fájhat, de attól még nem lesz!"

Kitartás!

2010. jún. 18. 22:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Hatásos:

Kell hozzá összesen 5db gyertya.3db fehér,és két piros. Kell még egy plussz gyertya is a harmonizációhoz ez zöld színű legyen!A mágiát 3napig kell csinálni,úgy hogy egy szobában csak te vagy egyedül! A gyertyáknak minden nap kell égniük az utolsó napon pedig teljesen le kell őket égetni,csonkig! Először a zöld gyertyát kell mindíg meggyújtani este 11kor. Ezt minden nap egy órát kell égetni! Utána sorjában a többit körben a fehéreket egymás után és végül a két darab pirosat,amiknek a napok elteltével egyre közelebb kell kerülniük egymáshoz!!!Kell továbbá egy közös fénykép amink ketten vagytok és ezt is ki kell tenni:) Kell még személyes tárgy tőle és tőled is amiket egy piros szalaggal vagy fonállál össze kell kötözni jó erősen és egy piros kendőbe tekerni!!!El kell rejteni a lakás egy olyan részére ami biztonságos és senki nem háborgatja!!Miközben égnek a gyertyák CSAK jóra szabad gondolni,szerelmere,és arra hogy milyen boldog vagy a pároddal és hogy mennyire szeret és hogy régen hogyan udvarolt miket mondott neked!Ha egy hónap múlva semmi változás ezt a varázslatot újra el kell végezni!!! Mindíg teliholdnál csináld!!!Remélem tudtam segíteni:)

2012. okt. 23. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!