Van itt esetleg olyan tini anyuka aki megszülte a babát? Hogyan boldogultatok?
Szia!
Mivel azt írtad,hogy nem tudsz dönteni, ezért szerintem képtelen lennél elvetetni, aki el akarja vetetni az nem filózik ezen.. többségében! Van aki támogat téged!! ez fontos, és a baba apukája is melletted áll! szóval szerintem hallgass a szívedre és kezd élvezni a kismamaságot :)
Szia!Én jövőhónapban leszek 19 éves,és egy 19 hetes kisfiút hordok a szívem alatt :) Annyi,hogy nekem már az érettségim megvan,és majd a baba mellett jövőre kezdem a szakmát letenni,esti tagozaton.Nálunk nem volt kérdés,hogy marad-e.Nagyon várjuk őt,és a legnagyobb csoda ez az életben.A páromnak van munkája,már elég sok mindent beszereztünk a babának,és mire jön a január,addigra apránként minden meglesz.Saját lakásunk nincs,így itt,az én szüleimnél lakunk.A rezsibe nem kell adnunk,de pl. a főzés az be van osztva és magunkra mosok.Jövőre amíg suliban leszek (heti 2-3 alkalommal)addig anyukám vigyáz majd az akkor már 8 hónapos babára.
Szerintem az hülyeség,hogy oda a fiatalság is meg minden.Jó,biztos nem fogunk olyanokat csinálni,mint amikor még nem volt baba,de mindennek meg van a maga szépsége,és mindent úgy kell csinálni,hogy jó legyen.Mi még ugyanúgy összeszoktunk ülni a baráti körrel,szórakozóhelyekre sosem jártunk,de ha valakinél van egy kis főzés vagy ez az,oda még mindig szívesen elmegyünk.Mindenki tekintettel van arra,hogy kismama vagyok és nagyon szeretem amikor érdeklődnek a pici felől és óvnak engem :) Alig várom,hogy a baba is meglegyen és jövőre már őt is vihetjük délutánonként a baráti találkákra :)
Szerintem a szívedre hallgass és bármi kérdésed akad,írj :)
6-os vagyok!Az érettségi időt is meglehet oldani.A írásbeliknél(ami annyi nap,ahány tantárgyból érettségizel) reggel 8ra mész és 3 óra hosszát vagy benn.Ha lesz tejed,akkor fejhetsz le és akkor azt eszi majd a baba.Ha tápszeres lenne,akkor pedig majd azt.A szóbeli írásbelin 1 nap alatt túl vagy,ez is olyan 3-4 óra hossza.Kérheted majd szerintem,hogy valahogy tegyenek be az elsők közé,hogy minél gyorsabban végezz.Biztos hogy tekintettel lesznek rád :)
Még azt az egy tanácsot tudnám adni,hogy a baba érkezése előtt a legtöbb tétel már a fejedben legyen,mert tanulni nehéz lesz a baba mellett,főleg ha hasfájós lesz.A biztonság kedvéért a nagy részét megtanulod és amikor a baba alszik,addig már csak olvasgatnod kelljen őket.
Hidd el,mindent meglehet oldani :)
Szia.Én 18 múltam amikor megszületett az első fiam.Mivel nyári baba így szeptemberben már mentem is az estire,ez volt az utolsó évem,mindenből négyes lettem.Szóval nem lehetetlen.A férjem és a nagyszülok sokat segítettek .Kozben tanultam két szakmát és letettem egy nyelv vizsgát.
Ha mindenki támogat akkor tartsd meg,főleg,hogy a szíved is azt súgja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!