Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti hogy álltok a...

Kamaszok, ti hogy álltok a dohányzással?

Figyelt kérdés

Kipróbáltad valaha? Ha igen, hány évesen? Miért?

Mi volt utána? Rászoktál, vagy többet nem nyúltál utána?

Minden érdekel! Kort és nemet is írjatok.

2013. aug. 18. 19:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
26%
Undorítónak találom. Nem próbáltam ki és nem is szeretném.
2013. aug. 19. 10:30
 22/34 anonim ***** válasza:
76%

Apa mondta, hogy dobjam ki a cigarettáját, és én meg beleszívtam 11 évesen, kíváncsiságból.xdd Ott fulladoztam. Fúj. Soha nem fogok dohányozni.

12/L

2013. aug. 19. 14:12
 23/34 anonim ***** válasza:
76%
Aham, 13 éve szívom passzívan a dohányfüstöt. Utálom már nagyon, főleg hogy nekem kell megtölteni a szálakat amit anyám elszív. Lány vagyok.
2013. aug. 19. 14:24
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

Nem és nem is fogom. Undorító, egészségtelen, büdös + kva drága..

15l (apám dohányzik..)

2013. aug. 19. 14:42
 25/34 anonim ***** válasza:
76%

Próbáltam. Egyedül, itthon. 15 voltam. Mert érdekelt. Senki nem befolyásolt, ahhoz túl erős személyiség vagyok -szerencsére. Nem tudom hogy lehet rászokni.. Semmi extra. Szerintem csak az tud rászokni, aki akar.

Amúgy nem tudom miért próbáltam ki, még a szagát sem bírom... De egyszer élünk, nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Csak megerősítette a véleményemet. Ennyi. :)

16L

2013. aug. 19. 14:43
 26/34 anonim ***** válasza:
68%

Anyukám időszakosan néha elkezd dohányozni, és engem eléggé zavart a dolog régebben. Egyszer 14 évesen kipróbáltam, hogy mi olyan fene jó benne, és elszívtam egy szálat. Nem volt rossz, de szerintem nem éri meg tönkretenni miatta az egészségünket, arról nem is szólva, hogy eszméletlen drága.

Azóta nem szívtam.

16/L

2013. aug. 19. 16:43
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Lehet már épp nem vagyok kamasz, elnézést :)

Nem emlékszem mikor próbáltam ki, 13 lehettem. Kíváncsiság, hogy milyen, elvégre mindent ki kell próbálni :D Párszor szívtam 2-3 slukkot egyedül és ennyi.

16 éves koromig nem szívtam sosem, ekkor jött a változás. Legjobb haverom elkezdte. Rászokott. Kínált, hogy "Kell 1 slukk?" Elfogadtam. Utána már adott 2-3 slukkot, fél szálat majd 1 egészet. Nekem nem volt kedvem venni, így ha épp megkínált elfogadtam. S ezután elkezdtem én is venni (saját pénz, szakmunkás ösztöndíj) és együtt szívtuk gyakorlaton. 1 doboz akkor kitartott 1 hétig is...ha nem lejmoltak. Vége lett az iskolának, abbahagytam igaz addig sem voltam rászokva és most sem.

Elkerültem dolgozni ahol mindenki szívta (építőipar, nem meglepő:) ) akkor újra elkezdtem.

20f

2013. aug. 19. 16:47
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

én alkalmanként dohányoztam főleg bulikon. aztán egy idő múlva hiányozni kezdett, azt álmodtam hogy cigizem. akkor gondoltam hogy most kell abbahagyni mert különben rászokom.

22f

2013. aug. 19. 17:17
 29/34 anonim ***** válasza:
84%

fúú,talán úgy 14-13 évesen kaptam egy slukkot az unokatesóm cigijéből.

Aztán 15 évesen elszívtam kb. 3 szál cigit egy buliban,mert azt mondták,hogy ettől jobban üt a pia:DLetüdőztem rendesen,kicsit köhögnöm kellett tőle. ennyi,nem szoktam rá.Teljesen semleges vagyok a cigi iránt.Ha megkínálnak egy slukkal,akkor nem kezdek el visítozni,hogy "fúúj,nem,mit képzelsz rólam"de nem is szoktam senkihez sem menni kunyerálni,mert "most úgy elszívnék egyet"..

2013. aug. 20. 14:51
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen szívtam a barátnőm cigijéből 2 slukkot, mert kíváncsi voltam milyen. Utána köhögtem, de nem volt olyan rossz, mint amilyenre számítottam. Azóta nem nyúltam cigarettához, nem is tervezem. 17L
2013. aug. 20. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!