Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti hogy álltok a...

Kamaszok, ti hogy álltok a dohányzással?

Figyelt kérdés

Kipróbáltad valaha? Ha igen, hány évesen? Miért?

Mi volt utána? Rászoktál, vagy többet nem nyúltál utána?

Minden érdekel! Kort és nemet is írjatok.

2013. aug. 18. 19:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de csak beleszívtam egy barát cigijébe, hogy kipróbáljam, egy szívás volt, és azt sem tüdőztem le. Utána még egyszer mondták, hogy próbáljak ki egy másik fajtát, kipróbáltam ugyanígy 1 szívással. Akkor is tudtam, hogy nem fogok rászokni, és most is tudom, hogy nem fogok cigizni. Kipróbálni szerintem ki lehet, abból még nincs semmi, meg hát kíváncsiságból is kipróbálja az ember. Amúgy nem jött be, szerintem olyan íze volt, mint a poshadt teának, különbséget meg pláne nem éreztem a kettő közt, de nem is igazán érdekelt.

Akkor 15 éves voltam, ennek lassan 5 éve. L

2013. aug. 18. 20:04
 2/34 anonim ***** válasza:
55%

Tudom, le leszek pontozva, de azért leírom.

15 évesen szoktam rá, mert olyan társaságba keveredtem, ahol mindenki cigizett.

Ennek két éve, és fontolgatom a leszokást, de csak az ára miatt.

2013. aug. 18. 20:13
 3/34 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem lett volna pofám anyuci-apuci pénzéből cigizni. Miután megkerestem rá a pénzt, rászoktam, 16 évesen.
2013. aug. 18. 20:16
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Vízipipát próbáltam 16 évesen. Nem volt rossz, de nem is olyan jó.

18 évesen próbáltam ki a cigit, azóta nagy ritkán buliban 1-1 szálat elszívok, de egyébként nem kívánom, nem tudom hogy lehet rászokni :D

2013. aug. 18. 20:21
 5/34 anonim ***** válasza:
63%

Én is jól le leszek pontozva... 12 évesen próbáltam ki, nem tudtam letüdőzni. Utána olyan társaságba keveredtem 13 évesen, ahol rászoktattak, azóta is szívom, de viszonylag keveset. Elég ciki dolog a dohányzás, de nem lenne erőm leállni vele meg nem is nagyon érzek rá késztetést, nem féltem magam.

14/L

2013. aug. 18. 20:24
 6/34 anonim ***** válasza:
82%

igen próbáltam

15 voltam

barátom cigizett én kíváncsi voltam hogy milyen ezért kértem hogy had szívjak a cigijéből megmutatta hogy kel letüdőzni fura volt köhögtem tőle de tetszett azután néha én is elszívtam párat meg vettem én is de én sose szoktam rá kb áprilisban szívtam el az utolsó szálat most lesz az utolsó évem a suliban szerintem majd veszek egy dobozzal az majd kifog tartani az évre :D

18/f

2013. aug. 18. 20:50
 7/34 anonim ***** válasza:
88%

Sosem próbáltam, édesanyám szó szerint belém nevelte, hogy utáljam. Ettől függetlenül nem ítélem el, aki szívja, de én sosem fogom, ebben biztos vagyok.

Passzív dohányosként éltem egy rövid ideig, de édesapám is letette, azóta csak nagyon ritkán kell szerencsére szagolnom a füstöt, de egyébként nagyon rosszul is vagyok, ha belélegzem....

14/L

2013. aug. 18. 20:50
 8/34 anonim ***** válasza:
68%

14 évesen próbáltam, akkor nem szerettem. Aztán olyan társaságba keveredtem, ahol rászoktam. Utána jöttek mindenféle problémák az életemben, furcsamód úgy éreztem/érzem segít.

A pénzzel viszont én is gondban vagyok. Nem vagyunk szegények, de lehetőleg nem a szüleim pénzét költöm rá. Most meg folyamatosan drágul.

1,5 éve dohányzok, de próbálom korlátozni magam. Van, hogy egy hétig nem szívom, mert itthon nem szívesen látnák. Egyébként próbálom a napi adagomat max 4-5 szálnál tartani.

16/L

2013. aug. 18. 20:57
 9/34 anonim ***** válasza:
88%

Kínáltak vele, de nem próbáltam még. Nem mintha akarnám. De akárhol vagyok, valaki mindig cigizik, és miért is ne pont az én képembe menne a füst...:)

17L

2013. aug. 18. 21:53
 10/34 anonim ***** válasza:
90%
14 évesen kipróbáltam egy szívás erejéig. Borzalmas volt. :) Az íze, a szaga, az ára :D ... igazából egy pozitívumot se tudok mondani mellette. 17/F
2013. aug. 18. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!