Kamaszok! Mennyit, és mit szoktatok enni egy nap?
Nagyon nagyon változó :) Annyira, hogy még példát sem tudnék írni.
16L
hús: csak halat (mást soha)
amúgy még zöldség, gyümölcs néha barnakenyér. Ebédre általában salátákat készítek. Meg néha még tejet eszem műzlivel.
A reggeli fix: csak is édességet vesz be a gyomrom. (Édesség-függő vagyok.) Ez általában egy péksüti :) Most "szokom le" az édességről, már édességet nem is eszek egy nap.
A többi nagyon változó. Odafigyelek az étkezésre, próbálok normális kajákat enni.
Amúgy én sokat eszem, ritkán. Ma reggeliztem, ebédeltem, és ennyi. Ha megéhezem majd jön a vacsi.
Viszont suliidőben szerencsére kevesebbet eszem, olyankor nem tudok unalmamban enni. :)
16L
Minden nap mást, de szendvicset, sajttal, paprikával, uborkával (a hús változó) minden nap eszek.:) Rossz szokásom, hogy nem reggelizek, de mondjuk 11kor kelek.:)
15/F
Mindenevő vagyok,szóval nem tudnék konkrét példákat írni,hogy mit. De elég sokat szoktam enni,hál Istennek még nem látszik meg.Ma eddig ezt ettem:
Reggel 2 szendvics
Ebéd: vasárnapi ebéd mamámnál tehát 3 tál húsleves(KEDVENCEM:DD),2 tál marhapörkölt,4 palacsinta
uzsonna:nagy tál brassói
vacsora:még nem tudom,de szerintem brassói lesz.
+napközben ettem még csokit,csipszet,nutellás kenyeret,sósperecet,görögdinnyét,és körtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!