Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mennyit, és mit...

Kamaszok! Mennyit, és mit szoktatok enni egy nap?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 16:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon nagyon változó :) Annyira, hogy még példát sem tudnék írni.

16L

2013. aug. 17. 16:11
 2/17 anonim válasza:
100%
Én eddzek szóval ha tudok oda figyelek arra, hogy sok CH-t vigyek be. Ma reggeli kukoricapehely banánnal. Azóta ettem egy tányér tésztát üveges coopos milánói szósszal(egyedül vagyok itthon és ez a főzési tudományom) :D Ma még egy tányér le fog menni ha nem kettő estére egy reggelihez hasonló adag csak őszibarackkal nem banánnal. + sörözés ahhoz meg pár szendvics. :D
2013. aug. 17. 16:19
 3/17 anonim válasza:
76%
Utolsó 20/f. :D
2013. aug. 17. 16:19
 4/17 anonim válasza:
100%
ui: Lehet hogy egy kis hal konzerv is megy a tésztára. :D
2013. aug. 17. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
57%
Az egész napomban csak a reggelim biztos, ami mindig ugyanaz: egy tányér gabonapehely.:) A többi nagyon erősen változó. 15/L
2013. aug. 17. 16:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

hús: csak halat (mást soha)

amúgy még zöldség, gyümölcs néha barnakenyér. Ebédre általában salátákat készítek. Meg néha még tejet eszem műzlivel.

2013. aug. 17. 18:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Reggelit általában átalszom, suliidőben pedig bárcsak lenne időm szépen leülni és megreggelizni hajnali ötkor kelés nélkül, szóval akkor se. Ebédre ami van, tészták, sülthús, krumpli, szokásos. Délután néha egy túrórudi, péksüti, társai. Vacsira próbálok kevesebbet, és nem olyan későn, de ha valami olyan van, amit megkívánok, akkor én is kérek belőle.
2013. aug. 17. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

A reggeli fix: csak is édességet vesz be a gyomrom. (Édesség-függő vagyok.) Ez általában egy péksüti :) Most "szokom le" az édességről, már édességet nem is eszek egy nap.

A többi nagyon változó. Odafigyelek az étkezésre, próbálok normális kajákat enni.

Amúgy én sokat eszem, ritkán. Ma reggeliztem, ebédeltem, és ennyi. Ha megéhezem majd jön a vacsi.

Viszont suliidőben szerencsére kevesebbet eszem, olyankor nem tudok unalmamban enni. :)

16L

2013. aug. 17. 18:36
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Minden nap mást, de szendvicset, sajttal, paprikával, uborkával (a hús változó) minden nap eszek.:) Rossz szokásom, hogy nem reggelizek, de mondjuk 11kor kelek.:)

15/F

2013. aug. 17. 21:25
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Mindenevő vagyok,szóval nem tudnék konkrét példákat írni,hogy mit. De elég sokat szoktam enni,hál Istennek még nem látszik meg.Ma eddig ezt ettem:

Reggel 2 szendvics

Ebéd: vasárnapi ebéd mamámnál tehát 3 tál húsleves(KEDVENCEM:DD),2 tál marhapörkölt,4 palacsinta

uzsonna:nagy tál brassói

vacsora:még nem tudom,de szerintem brassói lesz.

+napközben ettem még csokit,csipszet,nutellás kenyeret,sósperecet,görögdinnyét,és körtét.

2013. aug. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!