Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti örülnétek neki,...

Kamaszok ti örülnétek neki, vagy ez nem jó dolog? 15/L

Figyelt kérdés

Bocsi, tudom hogy sok az ilyen kérdés de ez fontos lenne nekem.. Legyszives írjatok le hogy mi erről a véleményetek... Köszönöm!!

Na szóval... Kb.már egy éve joba vagyok egy tanárnővel , akivel elég közeli már a kapcsolatom... Ő már engem nem tanít..

Néha szoktunk talalkozni,telefonalni...sokat szoktunk beszélgetni... Néha már hiányzik is hogy nem beszélünk vagy nem látom..(nem egy suliba járunk).... Megbizom benne szóval majdnem mindent elmondok neki.... (persze anyummal is jó a kapcsolatom)...

Szerintetek ez jó dolog???

2013. aug. 16. 16:11
 1/10 anonim válasza:

Fuh...hát nem tudom.. Engem megrémisztene ha egy tanárnő ennyit jelentene számomra..

14/L

2013. aug. 16. 16:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Engem is nagyon.megremiszt :(
2013. aug. 16. 16:15
 3/10 anonim válasza:
Ugyan az a 14/L vagyok. Írj privit és ha gondolod ott mesélhetsz részletesebben. :)
2013. aug. 16. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért rémiszt meg?

Nincs ebben semmi.

Mikor 14-15 évesek voltunk a barátnőimmel, gyakran összejártunk az egyik volt tanárnőnkkel. Sokszor megesett, hogy csak kettesben találkoztunk.

Beültünk valahova beszélgetni, vacsorázni, koktélozni (kezdetben alkoholmentest, amikor idősebbek lettünk, már nem csak azt).

Beszélgettünk iskoláról, barátokról, pasikról, elég közvetlen volt a kapcsolatunk.

Ez a "barátság" egész középiskola alatt tartott. Egyetemre másfelé mentünk, akkor szakadt meg a kapcsolat.

2013. aug. 16. 16:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lényegtelen, hogy tanárnő. Egy felnőtt nő, akivel sok mindent meg tudsz beszélni, teljesen normális. Nekem egy felnőtt (34 éves) férfivel van ilyen kapcsolatom. Egy tábori "vezető", és szinte a második apukám. Többet tud rólam, mint az igazi szüleim...

Ne rémisszen meg, örülj, hogy találtál magadnak egy ilyen embert. :)

16L

2013. aug. 16. 17:09
 6/10 anonim válasza:
100%
Szerintem ez kedves dolog a tanárnő részéről.
2013. aug. 16. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is van 2 tanárő,akik a példaképeim lettek.Megértenek mindketten,úgy álltak hozzám,ahogy igazából kellene,valahogy komolyabban vették a problémáimat.Nyitottabbak,kedvesebbek,mint az átlagemberek.Én pedig megértettem a nyugalmukat,a csendjüket,hiszen rengeteg tapasztalatuk van a tanítás terén is,és a magánélet terén is.Amiket tanácsolnak,az általában beválik,amikor nem vált be,akkor pedig magától megoldódott a helyzet,vagy nem történt baj.Mindketten matekosok,az egyiknek még van technikája is,meg informatikája(általános iskola).A másik a jelenlegi középiskolámban tanít matekot meg fizikát,de nekem már csak matekot(11.-es voltam,most leszek 12.-es).A régi,általános iskolai rendszerbe már sajnos nem tudnék visszaszokni,ott még komolyabban figyeltek ránk,de ahhoz a matektanáromhoz bármikor visszamehetek és régebben szoktam is.Már csak a buszmegállóban szoktunk találkozni,néha..a barátnője lett az igazgató,őt meg kérés nélkül kinevezték igazgatóhelyettesnek 2 éve.Hála istennek ezt az időszakot én már megúsztam,mert utáltam azt a nőt régen,ő fizika tanár is volt,na meg öreglány,nincs gyereke sem.Az anyukája látja el 45-47 évesen,holott az anyukája már idős néni,aki sokkal kedvesebb,mint a lánya.Ez a vénlány meg olyan,mint egy egér,kb.úgyis cincog.Nem lehetett érteni semmit a beszédjéből,a fizikát mindig a könyvből tanultuk meg.XDD Óra közben meg csak találgattunk,hogy mit mondhat,vagy miről beszélhet.XDDD De ő is egy negatív példa,amilyenné én nem akarok válni XDD

Úgyhogy jók a tanárok,és a velük való tanár-diák kapcsolat.Látod,még a negatívból is lehet tanulni.Aztán meg hasznosítani az életben!

17/L

2013. aug. 16. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Alsóban a magyartanárommal ugyan ilyen volt a kapcsolatom.Ő húzott ki a gödörből.Rajta kívül semmilyen barátnőm nem volt.Nagyon kedves emlékként gondolok rá vissza:) Én csak örültem neki.
2013. aug. 16. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Bezzeg, ha tanárbácsiról lenne szó, senki nem lenne úgy oda meg vissza érte! :D

Gondolom azért érzed kényelmetlennek a dolgot, mert vonzódsz hozzá. Ha így van, akkor talán majd kinövöd. Ha nem, az se baj, de azt vedd figyelembe, hogy idős hozzád, és nem biztos, hogy ő is így vélekedik rólad. Bárhogy is van a dolog, nem kellene szítani magadban az érzéseket, ne ábrándozz róla, és találkozni sem kellene vele.

Ha meg mégsem ez a helyzet áll fent, akkor semmi gond nincs vele, anyukádat nem tudod megcsalni :)

2013. aug. 17. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy férfi tanárommal volt ilyen kapcsolatom, mondjuk minket eléggé bántottak emiatt, de én akkor is azt mondom, nem volt gáz, nem feküdtünk le meg semmi, csak beszélgettünk sokat. Jó dolog ez. :D
2013. aug. 18. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!