Van olyan dolog, aminek most felnőtt fejjel örülnétek, ha édesanyátok eltette volna emlékbe a gyermekkorotokból?
Jó lett volna, ha írt volna egy "napló-szerűt", hogy napra pontosan mikor kezdtem el ezt vagy azt csinálni. Csak az érdekesség kedvéért. Ja, meg sajnos egy gyerekkori rajzommal sem találkoztam... :(
Éppen ezért én már "bespájzoltam" a kisfiam pár dolgát, és majd gyűjtögetek, de neki biztosan nem lesznek majd olyan érdekesek ezek az emlékek férfiként... Nem baj, nekem kedves lesz majd nézegetni őket, és visszagondolni, hogy "Pedig még csak most volt...." =o)
Én is naplot csinàltam,képekkel,ultrahang fotokkal,bejegyzésekkel.Ez lesz az ajàndék egyik része 18. éves koràban.
És a ruha,amiben hazahoztam,azt mindenképp megtartom .
Én örültem volna ha a sajàt baba ruhàimat,legalàbb 1-3 darabot viszontlàthattam volna,illetve pàr fotot,nekem az sincs csak 2 éves kori fényképem.
Én pl. szívesen megnéztem volna a terhessége alatt készült orvosi leleteket, kórházi zárójelentést, stb. Pont ezért, a sajátjainkat már jól eltettem, hátha a fiamat majd érdekelni fogja.
Amúgy nekem nagyon tetszik, hogy olyat is szoktak csinálni a gyerek születésekor, hogy megveszik az összes (na jó, nyilván nem az összes) aznapi újságot, és azt teszik el emlékbe. Én sajnos ilyet nem csináltam, a kórházból ugye nem tudtam újságoshoz szaladni, és senki másnak nem szóltam erről a tervemről, úgyhogy erről lecsúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!