Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik ti minek örülnétek, mit...

Pasik ti minek örülnétek, mit kaptatok? Mit vehetnék neki a 20. születésnapjára? Valami ötletes dolog kéne.

Figyelt kérdés

A barátom születésnapja egy hónap múlva lesz, tudom messze van még, de neméppen az utolsó pillanatban akarok kapkodni, és szeretnék valami jó kis frappáns dolgot adni /venni neki.

Amiről elmondhatja, hogy "igen ezt a barátnőmtől kaptam a 20. szülinapomra, és baormi állat."

Értitek...?

Akkor leszünk fél éve együtt.

Tortát nem akarok adni neki, mert az fogyó dolog, nem tudja megtartani:)

Szóval valami jó pasis dologra gondotam.

szereti.

-repülőket

-sport autókat

-pc játékokat -->akciójáték, autós játék... stb

nemszereti a(z):

-alkoholt

-motorokat

-focit

-forma 1-t

2010. ápr. 9. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
repülőgép makett??? Ha van kézügyességed, akkor te is csinálhatsz pl fából, bár szerintem az macerás.vagy ha gyűjti ezeket, olyan ami még nincs neki....Míg nem olvastam,arra gondoltam, hogy kedvenc focicsapata meze, sála, stb, de ez kilőve...Én olyant csináltam hogy egy kis fa tábla, rajta egy kulcs, és kulcs a szívemhez felirat,plusz írtam egy válogatás cd-t,közös számainkkal.Vagy ha tudsz verset írni, írj neki egy szép verset is pluszban.
2010. ápr. 9. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem semmit. Elég nagy szegénységi bizonyítvány ha ilyen kérdést teszel fel a netre. Ha egy kicsit jobban figyelnél rá 100 ezer dolgot tudnál kapásból mondani, aminek örülne...
2010. ápr. 9. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm reggel 6-kor 20 db mécsesből kirakott egy szivet az ablakom alá, középen egy vers volt amit ő irt nekem. Legszebb születésnapi ajándékom volt!
2010. ápr. 9. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!