Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti minek örülnétek a legjobban? Mit vegyek a barátomnak a születésnapjára?
Nálunk is dettó ezek a számok vannak (18/l és 21/f), csak annyi, hogy nemsokára, mikor a szülinapja lesz, akkor kb 3 hónaposak leszünk... És már most kitaláltam, hogy mit adok neki, remélhetőleg tetszene neki. Megosztom veled, hátha hasznosnak találod:
kifaggattam, hogy mik a kedvenc sütijei, ilyen kis pogácsák, meg hasonlók, sütök neki, berakom egy szép dobozba, és mellé (mivel aránylag elfogadhatóan tudok) rajzolok valamit, olyasmit, ami minket ábrázol, és a szerelmünket... ^^ Nem túl nagy valami, de szerintem sokkal de sokkal jobb, mint venni valami aranyláncot, vagy ilyesmit (ami szintén megfordult a fejemben... De hát pasinak mit lehet dezodoron meg boron kívül ajándéknak venni???)...
Remélem, segíthettem. :)
18/l
Köszi a rendes válaszokat!
1. ha nem tudsz normálisan válaszolni, ak inkább ne is válaszolj, mert szerintem nem sok mindenki vevő erre!
3. van benne vlmi! :)
Szerintem veszel egy NAGY képkeretet és amilyen képek készültek rólatok egy párat előhívatsz és azokkal telerakod :D
Annak minden srác örül :DD
"Szerintem veszel egy NAGY képkeretet és amilyen képek készültek rólatok egy párat előhívatsz és azokkal telerakod :D
Annak minden srác örül :DD"
Nagy tévedés. Ez egy szar ajándék. Miért hiszitek, hogy örül neki az ember. Ettől már csak az rosszabb, ha párnára, vagy bögrére tesztiek a képet.
Úgyhogy az elméleted máris bukott, mert én is a minden srác részhalmaza vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!